bu film hakkımdaki görüşlerim bir çizgi roman öyküsünden esinlenmiş olması. Maşallah Kasting adlı bir karikatüristten özenilerek çekilmiş ama onunla yer yer benzerlik taşıyor. Film kötü değil çok kötü, kirpi denen adamın olayını çözmeye çalıştım 78 yaşındaki bir adam niye böyle 7 yaşındaki çocuğun zekasına sahiptir? Filmde anlatılmak istenen ne? film komedi değil bildiğin trajedi filmi, çünkü filmde herşey kötüye giden bir ortamda anlatılmış? Ayrıca bu filmlerde zorla gülmeye çalışmanızın manası ne? Film güldürmeden önce temel kriterlerin yerine getirmesi lazım.Olay örgüsü nedir? karakter nasıl kurulur? senaryo nasıl oluşturulur gibi. adam yoldan geçerken polis takibine yakalanıyor. film boyunca bir polis bile olayı çözemiyor, iki gerizekalının yaptığı şaka diyemiyor? peki siz filmi nerenizle seyrediyorsunuz kuzum? :)
Burdaki yorumlara aldanarak izlediğim bir filmdi.. Bırakın kahkahayı tebessüm bile etmedim. Bence çok kötü bir filmdi , amerikalıların problem çocuk filmlerine benzetilmeye çalışılmış zaman kaybı bi film.. 10/1
hayatımda gordugum en kötü fiilmdi fillme ayırdıgım zamana acıyorum espiriler çok basıttı çok yuzeysel bir fiilm turk sinemasının kötü örneklerınden biri olmuş bence
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.