KaliteTAKİP
4 Ağustos 2013 tarihinde eklendi
2 usta oyuncunun elinden geleni yaptığı en fazla bukadar olur cinsinden izleyebileceğiniz biraz özenti bi okadarda boş olan bir film ama ustalar için izlenebilir
Gerek senaryo gereksede filmin üzerinde biraz daha çalışılsaymış son yılların en güzel komedi filmi olumuş. Fırsat kaçmış ama yinede Kirpi filmi gerek Gora-Arog gerekse de Recep İvedik serilerinden daha kaliteli komedi filmi dersem abartmamaış olurum.Fırsatını bulursanız izleyin
Vasatın üzerinde bir edi filmi olsa da sırf Güven Kıraç ve Mazhar Alanson ikilisinin adeta yeni bir 'Jack Lemmon ve Walter Matthau' ikilisi olarak beyazperde görmek için gidilmeye değer doğrusu.
Ben böyle tarzı hafif 'geyik' olan filmleri seviyorum.En azından izlerken çok eğleniyorum.Bana biraz tarz olarak 'Güneşin Oğlu' nu anımsattı.Çok fazla birşey beklemeyin ama eğlenceli bir zaman geçirme garantisi verebilirim...7/10
gayet hoş ve komik bir film. filmin konusu çok güzeldi. şayet olaylar tesadüfi bir konuya değilde daha olası bir olaylarla desteklenseymiş harika olurmuş.tavsiye ederim 10/7
Kendini komik zanneden film tufanından sonra kirpi biraz oh be dedirtti.Belki kalıcı olmayacak ama en azından filmin bir konusu hoş bir mizahı var nları da mı begenmediniz oyunculuk var.6.5/10
malesef oyuncuların kalitesi kurtarmış aslında senaryo güzel farklı fakat espiri ya da akışkanlık olarak zayıf geldi genede izlemekten zevk aldım başrolün oyuncuları için gidilir.
filme haksızlık edildiğini düşünüyorum. güzel bir filmdi. belki de rastlantılar çoğaldıkça inandırcılığını yitirmiş ama bu bir komedi filmi. ne eksik var ne fazla. gidin, güleceksiniz (: