Kirpi

gerçekten epey keyifli ve güldürebilen bir film 8/10
karakartaltevfik
karakartaltevfik

9 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Cem Yılmaz gora yı yaptıktan sonra bence irtifa kaybediyor.Ben bu filmi arog tan hatta Yahşi Batıdan da daha eğlenceli buldum.Bilmem sinemasever kitlesinin düşüncesi nasıldır ama ben bu filme 10 üzerinden 8 verdim.Amerikan komedilerinden bence hiçbir eksiği olmayan hatta onlarla yarışabilecek bir film olmuş.
erdemgtr
erdemgtr

31 Ekim 2009 tarihinde eklendi
bir çok kötü türk filmine kıyasla bakınız( recepler,avrupalı,kadrinin götürdüğü vb) çok çok iyi bir komedi filmi ya insan bi telefon sırasını bu kadar büyütürmü.
AstalaVista
AstalaVista

11 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Türk komedi filmi grubunda diğerlerinden çok çok üstte bir yerde..
c-u-m-a-l-i
c-u-m-a-l-i

29 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Çok şükür beyazperde de tekrar Mazhar Alansona kavuşuyoruz.
some-kind-of-monster
some-kind-of-monster

1 Şubat 2009 tarihinde eklendi
gayet güzel bi film bence
bugra-s88
bugra-s88

6 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Çok eğlenceli bir filmdi. Mazhar abi yine nefis oynamış. Gidin izleyin paranızı boşuna vermiş olmazsınız. Puanın da niye böyle düşük olduğunu merak ediyorum açıkcası...
rockhacker-2
rockhacker-2

10 Haziran 2009 tarihinde eklendi
tek kelımeyle mazhar alansonluk bır fılmdı:))
pulp-fiction
pulp-fiction

28 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Ben olumsuz şekilde izlemeye başladım ama film güzeldi. Çok güldüğüm zamanlar oldu, bence bu filmde gülmeyen insan olamaz. Her ikisinide komedi alanında çok seviyorum, muhteşem ikili olmuşlar ama bunlar iki arkadaş olsaymış daha da güzel olurmuş.:)
ercan-akbay
ercan-akbay

31 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Mükemmel bir komedi filmi..sonuna kadar zevkle ve gülerek izledim..ayrıca filmin verdiği mesajlarda güzeldi.zaten büyük usta Sülhi Döl-ek kaleme almış..Mazhar Alanson ve Güven Kıraçta süper oynamışlar..Emeği geçen herkesi kutluyorum,sinemamıza böyle güzel bir film kazandırdıkları için...
ruud1
ruud1

11 Aralık 2009 tarihinde eklendi
beklentilerin üzerinde bir film. farklı bir senaryosu olduğunu hemen anlayacaksınız. Güzel bir Türk filmi
seanpaulzll
seanpaulzll

6 Şubat 2009 tarihinde eklendi
ben çok eğlendim!Mazhar Alanson harika!bayılıyorum kendisine.biraz kaçık bir tip ama oyunculuğu harika.bu rolü kabul etmesini bu filmde oynamasına hiç şaşırmadım.izlediğim en iyi konulu türk filmlerinden bir tanesi. 10/9
ayhan1999
ayhan1999

4 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Hokkabazdan sonra tekrar Mashar Alansonu beyazperdede görmek bana büyük heycan verdi :) çok özlemiştik sait abimizi :) merakla bekliyorum ...
Bekir Çimendag
Bekir Çimendag

9 Haziran 2009 tarihinde eklendi
çok akıcı bi film... recep ivediği izleyeceğinize bunu izleyin daha iyi en azından senaryo war :) 10/8
ramizdesica
ramizdesica

13 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Baştan sona kadar kahkaha tufanı zaten Güven Kıraç ın her mimiği beni gülme krizine soktu 10/10