Kirpi
3,3

l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

15 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Çok eğlenceli, çok komik, çok matrak bir komedi. Alanson ve Kıraç kimyaları tutmuş. Bu ikiliyi, bir başka komedi de daha seyretmek isterim...
gemwk88
gemwk88

14 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
türk sinema tarihinde bana göre en iyi kurgulanmış ve en iyi senaryo yazılmış bir film şiddetle tavsiye ederim mükemmel.
Ekrem Doydu
Ekrem Doydu

10 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Çok keyifli bir filmdi..Beklediğimden daha üstün çıkan filmlerden..İzleyin bişey kaybetmessiniz;)Suratınıza kapatıyorum 3..2..1:)
esra-444
esra-444

4 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Kardeşimle gidip izledik ve gerçekten çok eğlendik.. Mazhar alanson yeter :D çok hoş bi filmdi.. İlk başta yorumlardan olumsuz etkilendi gitmeyecektik ama son anda gitmeye karar verdik ve hiç pişman değiliz.. bi iki çekim hatası haricinde harikaydı :D
alga
alga

23 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Ben herkese tavsiye ederim. Hanımla evde seyrettik. Süper diyemem ama çok eğlendik. Bir de filmin mesajı var: Her türlü haksızlığa tepkisiz kalıyoruz, biraz tepki lütfen. Tabi filmdeki gibi abartmayalım.
erisken07
erisken07

18 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Farklı,komik bir film.Güven Kıraç oyunculuk dersi vermiş.
halley200
halley200

3 Ekim 2009 tarihinde eklendi
verilen puana bakmayın kesinlikle hoş vakit geçirebileceğiniz bir film
canancan
canancan

6 Şubat 2009 tarihinde eklendi
ben de kardeşim ve sevgilimle gittim. gülmekten kırıldık.. insan kendini kasmadan izleyince çok komik ve eğlenceliydi.
jordeshejor
jordeshejor

21 Şubat 2010 tarihinde eklendi
bir oyuncuyu oynadığı rolde hakkaten suratıda onu oynuyomu diye bakmak lazım..mazhar alansonun yüzüne baksanız pozitifi alıyorsunuz zaten.saçma sapan iğrençlik ve küfürlerle dolu .sadece küfre gülmek isteyen ..yellenen burnunu karıştıran komedilere gülmek gibi basitlikleri seviyorsanız bu filmi izlemeyin..10 üzerinden 11 çok pozitif bir film
BarBOoo
BarBOoo

26 Haziran 2010 tarihinde eklendi
oyunculuk, senaryo, komedi hepsi bu filmde var, çok iyi filmdi, aynı film hollywood dan çıksa notu 10/9 olurdu ama nedense biz yapınca puanı düşük oluyor, türk sinemasının iyi örneklerinden, böyle filmler artmalı..
muyar84
muyar84

2 Şubat 2009 tarihinde eklendi
on numara bi film olmuş... zamanınızı boşa harcamamış olursunuz... tavsiye ederim...