Kardeşimle gidip izledik ve gerçekten çok eğlendik.. Mazhar alanson yeter :D çok hoş bi filmdi.. İlk başta yorumlardan olumsuz etkilendi gitmeyecektik ama son anda gitmeye karar verdik ve hiç pişman değiliz.. bi iki çekim hatası haricinde harikaydı :D
Ben herkese tavsiye ederim. Hanımla evde seyrettik. Süper diyemem ama çok eğlendik. Bir de filmin mesajı var: Her türlü haksızlığa tepkisiz kalıyoruz, biraz tepki lütfen. Tabi filmdeki gibi abartmayalım.
bir oyuncuyu oynadığı rolde hakkaten suratıda onu oynuyomu diye bakmak lazım..mazhar alansonun yüzüne baksanız pozitifi alıyorsunuz zaten.saçma sapan iğrençlik ve küfürlerle dolu .sadece küfre gülmek isteyen ..yellenen burnunu karıştıran komedilere gülmek gibi basitlikleri seviyorsanız bu filmi izlemeyin..10 üzerinden 11 çok pozitif bir film
oyunculuk, senaryo, komedi hepsi bu filmde var, çok iyi filmdi, aynı film hollywood dan çıksa notu 10/9 olurdu ama nedense biz yapınca puanı düşük oluyor, türk sinemasının iyi örneklerinden, böyle filmler artmalı..