Gayet devasa güzel bir flim. Yaşamış olduğum deprem korkusunu birkez daha içimde canlandırdı. Belkide bazı kişiler için bu flimde açık sahneler olsaydı izlemiş oldukları en iyi flim olurdu...
Daha Önceki Taylan Biraderler deneyimlerimden dolayı filme korkarak gittim. Fakat filmi beğenerek çıktım. Başarılı bir psiko-gerilim hikayesi olmuş. Başrolde özellikle Başak Köklükaya oldukça iyi. İlk yarı biraz sıradan ve olağan gelebilir ama ikinci yarıda her şey kopuyor. Kesinlikle izlenmeli, destek verilmeli...
bence flm gayet güzeldi ilk yarısındaki saçma olaylar ve komik denilicek replikler dışında ikinci yarısı ve genel olarak başarılı buldum kurgu etkileyici ve üstünde düşünülebilir zeki karakteri ve küçük kız dışındaki oyunculukları çok başarılı buldum kesinlikle görülmeli die düşünüyorum
senaryo eksık -fılm tamamıyle anlamsız bır sekılde ılerlıyo olaylar yarım kalmıs ve fılmın sonunda tam bır butun sekılde fılmı anlayamıyosunuz bence buyuk hayal kırıklıgı son zamanlarda ızledıgım en kotu fılmlerden bırıydı ve bu fılmde tek begendıgım seyy gorsel efektlerde bıras daha ıı olundugu ve bu sahnelerın dısında oyunculukların ıcındede basak koklukaya hakıkaten layıka degerdı
filmi uzun süredir bekliyordum ve başak köklükaya oynadığı içinde kesinlikle iyidir diyordum.çıktığı gün gittim senaryo bence çok güzel ama sanki biraz daha gerilim katmaları gerekirdi.Başak çok iyi bir oyunculuk sergilemiş izlenmeye değer..
Taylan Biraderler benim için iyi yönetmenlikte markaydı. Ancak bu anlamsız hiçbirşeye benzetemediğim küçük kıyamet filminden sonra Yağmur Taylan veya kardeşinin herhangibir filmine gideceğimi sanmıyorum.
Taylan biraderlerin ilk filmi Okul u görmezden gelmiş izlememe rağmen korku türünün fitilini ateşleyecek söylemlerine katılmamıştım.Bugün daha 11 de gittim bu filme,yer yer belgesele kayan filmde başak köklükaya demirkubuz filmlerindeki gibi nefis bir performans koyuyor ama film çok da iyi değil okul filminden daha iyi ve anlattığı şeyi "idare eder daha iyi olsaymış keşke"sözüyle anlatan bir film olduğu kanaatindeyim bu arada binnur kaya biraz daha iyi olsaymış keşke isteksiz oynamış gibi
arkadaşlar filmden şimdi çıktım ve sıcağı sıcağına yorum yapıyım film ne yazık ki çok vasat bir film olmuş oldukça durağan bir konusu olan başak köklükayanın halüsinasyon gördüğü kısımlarda az da olsa bir beklenti içinde izlenen ama sonunda koskoca bir sıfırla karşılaştığım çok kötü bir film deprem anı ve yaşanan dram çok iyi bir şekilde yansıtılabilinirdi bir sürü filmden alıntılar olmuş yani gerilim filmlerinin bir bakıma bu filmde bir sentezini görebilirsiniz o kadar abartıdan sonra filmi çıkar çıkmaz izleme sabırsızlığıyla gittiğim ve bu sabırsızlığımın bana nelere mal olduğunu anladım ama hayat keşkeden ibaret değil ne yazık ki film de tek olumlu taraf gördüğüm nokta ise efecktlerin hiç bir şekilde abartılmamış olması yani izlerken bir korku endişesi içinde izlemeyin çünkü insanı yerinden sıçratacak hiç bir sahne yok 10/1
böyle film yapmak yürek isterdi.taylan biraderleri tebrik etmek ve desteklemek lazım bence.emin olun böyle filmler oldukça türk sinemasının geleceginden umutlanıyorum ve mutlu oluyorum
ii olmuş yaw çeksinler tabii böle filmler,gelişiyo türk sineması film kötü olsun veya olmasın her çekilen film türk sinemasının zor şartlarından çıktığı için sevindirici bir durum bütçede ii galiba cansel elçin i oynatabildiklerine göre:p
Sır Dosyası gibi bi dizi yapmış taylan kardeşlerden bu tarz filmlerde başarılı birşey beklenir. Bende güzel bir iş çıkaracaklarını ümit ederek beklemekteyim. Bide oyuncularda şimdilik ii gibi. Güzel olacak inşallah GÜZEL.
bence okul çok başarılı bir yapımdı . artık komedi ve savaş sahnelerin yerini çok kaliteli yapımlar almaya başlıyor bence küçük kıyamet türünün en başarılı ve kaliteli bir yapıt olacak şimdiden onları tebrik ediyorum. oyuncu şecimi ise bence güzel olmuş merakla bekliyoruz...