Küçük Kıyamet
3,3

ozzy-badd
ozzy-badd

12 Nisan 2010 tarihinde eklendi
fena bir gerilim olmamış...izlerken gerildiğimi hatırlıorum...gece biraz gerilmek için izlenebilir...10/6...
angel9345
angel9345

30 Haziran 2008 tarihinde eklendi
puan çok düşük bence gayet iyi bir psikolojik gerilim idi.
dusscak
dusscak

13 Haziran 2008 tarihinde eklendi
filmin kurgusunda büyük eksiklikler olduğunu düşünüyorum,insanın ölümle karşılaşmasına getirdiği bakış açısı itibariyle başarılı sayılabilir ancak filmde birçok çekim hataları söz konusu..10/5
rusty30
rusty30

5 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
gereksiz ayrıntılar üzerinde fazlaca durulmuş konu itibariyle güzel ama oyunculuklar ve işleniş oldukça kötü...
kubkub
kubkub

23 Şubat 2008 tarihinde eklendi
bence son derece vasat bi filmdi hele de sonu belki sonunu bi yere bağlasalar güzel olabilirdi en azından off boşuna izlemişim dememiş olurduk..
class366
class366

9 Şubat 2008 tarihinde eklendi
keşke filmi bitirselermiş..ilginçlik adına harcamışlar..ürkütücü sahneler var yönetmenin hakkını yememek lazım
spider-lady
spider-lady

29 Ocak 2008 tarihinde eklendi
geçen sene izledim.güzel ama karışık biraz.filmin sonu saçmaydı
mogumoguu
mogumoguu

14 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Gayet de güzel bir film, neden bu kadar saldırılmış anlamadım. Başak Köklükaya döktürmüş,oyunculuk nedir göstermiş.. senaryo da güzel. hep filmlerin sonu bozar büyüyü; bu filmde tam tersi olmuş ve büyü daha bir artmış.Tek bir kusuru var filmin o da Cansel Elçin..
meloist18
meloist18

12 Aralık 2007 tarihinde eklendi
yapmayın arkadaşlar yaa bence bu film türk korku sineması açısından çok kötüydü ya anlatılmak istenenler gereksiz şeylerle werilmeye çalışılmış.filme bnm zorumla arkadaşlarımla beraber gitmiştik filmin sonunda bir sürü laf yemiş oldum=)
muskulpesent
muskulpesent

5 Aralık 2007 tarihinde eklendi
ya inanamıyorum neden türkiyede hep taklitçilik olmak zorunda!yaratıcı bireyler yetişmiyormu türkiyede?bu filmin altyapısı direk stay filmiyle çakışıyor.artık daha yaratıcı çalışmalar bekliyoruz:::
sonerdkc07
sonerdkc07

8 Eylül 2007 tarihinde eklendi
filmin konusu deprem dışında birşey olmuş olsa ve senaryo o konu üzerine yazımış olsa daha güzel bir film olurmuş bence.İlker Aksum harika oynamış bu arada,korku ve gerilim tarzı bir film yapılacaksa eğer kurgusu ve senaryosu iyi olan bir filmde ilker aksum mutlaka oynamalı.10/6
sefikagulin
sefikagulin

26 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Küçük Kıyamet'ten bir gün sonra Stay adlı filmi izledim ve Taylan biraderler adına çok üzüldüğümü belirtmek istedim.Sanırım özgün fikirlere ve daha çok düşünmeye ihtiyacınız var.İzlemek isteyenlere ise önce Stay i sonra Küçük Kıyameti izlemelerini öneriyorum.
ilkernew
ilkernew

23 Mart 2007 tarihinde eklendi
berbat bi filmdi bizmkiler de artık holowod gibi yapıo reklamı ii yapıp gerçeklerden insanları uzaklaştırıolar sorada böle gidioruz sıkılıp çıkıoruz...
Tugba S.
Tugba S.

8 Ocak 2007 tarihinde eklendi
deprem fobisi olanlar gitmesin bencee... film nekadar bazen sıksada artık yeter bi yerden bişi çıksın filme renk gelsin dedirtsede fena değil en azından Türk sineması olarak artık birşeyler başarmaya başladık buna sevinelim dimi :)izlemeye değermi diye sorulursa izlensin yaaa :) katkıda bulunalım
cccaanneerr
cccaanneerr

5 Ocak 2007 tarihinde eklendi
gerilim bi türk filmi için fena sayılmaz en azından muadillerine göre, ama daha iyi olabilirdi.