orjinal bir korku-piskoloji filmi eleştirilmeye açık we çokcada eleştiriliyor ancak bn şahsen filmden önce bukadar orjinal bit film olcağını tahmin etmiyordum we bukadar memnun kalıcağımıda izlemenizi tawsiye ederim
Film çok başarılı.Harikaydı.Sonu çok şaşırtıcı.Filmdeki sahneler sonunda rayına oturuyor.Deprem sahneleri çok gerçekçi.Tsunami sahnesine ve filmin son sahnelerine bayıldım.Çekimler,müzikler,kurgu,özel efektler,oyunculuk,senaryo muhteşem.Filmde görsellik ön planda.Sinemadan çıktığımda sahneler ikide bir aklımdan geçti.Çok etkileyiciydi.Mezar taşlarının sırrı ortaya çıktığında ve gömülme sahnesinde acayip şok oldum.İzlemeye değer bir film.Böyle kaliteli filmler yapılmasına devam edilmesi dileğimle.(Ayrıca,'Musallat'filmini de tavsiye ederim.O da çok güzel.)
bu kadar güzel bir filme yapılan düşüncesizce yorumlar için çok üzüldüm gerçektende taklit demişler film için ben taklit bir tarafını göremedim ayrıca filmin sonu inanılmaz bir sürpriz içeriyor kimsenin o kısmı tahmin ettiğini düşünmüyorum ağır ilerliyor ama çok başarılı oyunculuklar ve görüntü bunu size hissettirmiyor ayrıca bu filme korku filmi gözüyle bakıp beğenmemeniz çok normal çünkü bu bir korku filmi değil 10-10
Ben filmi oldukça başarılı ve bir o kadar da etkileyici buldum. Ayrıca "poyraz ateş" kullanıcısına da filmdeki mezar taşı odaklı sahneyi tekrar izlemesini tavsiye ediyorum.Belirttiği gibi aynı soyadlar yazılmamış taşlara.
Cansel Elçin olduktan sonra filme nasıl kötü denir Ah o fransız türkçesi bayılıyorummmm keşke hatırla sevgilide de orjinal sesini kullansa bide o 60'lı yılların kelimelerini nasıl söyler merak ediyorum
Kesinlikle izlenilmesi gereken bi film oyuncuları harikalar yaratmış doğrusu korkuyu tam tadında yaptıklarını düşünüyorum bazı filmler gibi izliyeciyi korkutalım derken sapıtmamışlar aynı zamanda felsefi yönü kuvvetli bi filmdi böyle bi filmi ülkemize kazandırdıkları için ve böyle bi film izlememize vesile oldukları için bütün emeği geçenlere teşekkür ederim...
bir cansel elçin hastası olarak bu film müthiş ben filme sırf cansel elçin var diye gitmiştim ama film başlayınca cansel elçini değil filmi izledim özellikle de deprem korkusu olan biri için iyi bir adım(mesela ben) film seneryosu oyuncuları herşeyi ile mükemmel şu anda bile bütün türk filmlerinde başkaları kavuşamayan aşıklar veya aptalca korkular var ama bu film her zaman olabilecek bir depremin bir aileyi nasıl etkiliyebileceğini işlemiş başak köklükaya anne rolünü çook iyi oynamış cansel elçin biraz ters bir karekter aile konusunda sorumluluk almayan bir karakter bile işlese bile çok farklı bir duygu vermiş bence film bu şartlarda çok güzel olmuş cansel elçin ve başak köklükaya da müthiş oynamış...
hımm aslında etkilemedi beni ama başarılı diyicem cünkü turk kultur ve sinema gelişimine katkısı var filmin en güzel bölümü insasnaı ölm korkusu ile burun buruna getiriyo sanki filmi izlereken salonda deprem oluoda cokuodu bina oole hissettim daha soze gerek yok yapımcı ve yönetmene başarılar diliyom...
Harika bir film. Kesinlikle alışık olduğumuz, saçma ve gülünç korku filmlerinden biri değil. Zaten Küçük Kıyamet sadece bir "korku" filmi değil. Daha çok psikolojik bir gerilim. Konu da halkın bilinçaltındaki dev bir travma olan deprem. Deprem konusu ve insanın korkuları çok güzel ele alınmış. Filmdeki korkunç İstanbul manzarasını asla unutamayacağım. Ayrıca bu dğnyada bir kiracı olduğumuz, gelip geçici olduğumuz çok iyi vurgulanmış. Ne kadar korkarsak korkalım, kaçarsak kaçalım bir gün ev sahibinin yanına gideceğiz. Ben filmi herkese öneriyorum.