throughout
29 Kasım 2010 tarihinde eklendi
3-4 yıl önce sinemada izlemiştim ve hiç beğenmemiştim bu filmi.. senaryoda birçok kopukluk ve eksiklik var.. cansel elçinin kendi sesinden yapay türkçesi çok eğreti ve rahatsız edici.. bazı görsel efektleri ve başak köklükayanın iyi oyunculuğu dışında sıkıcı bir film.. en fazla 4/10
bu ne bbeeee!...öncelikle şunu söyliyim başak köklükaya ve çıkardığı sesler acayip berbattı.fragman insanın ilgisini çekio ama ben filmde fragmandaki heyecanı göremedim.umarım herkes farkında:film özentilikten başka bişey değil(stay)taylan kardeşler daha iisini başarabilirdi...
arkadaşlar filmden şimdi çıktım ve sıcağı sıcağına yorum yapıyım film ne yazık ki çok vasat bir film olmuş oldukça durağan bir konusu olan başak köklükayanın halüsinasyon gördüğü kısımlarda az da olsa bir beklenti içinde izlenen ama sonunda koskoca bir sıfırla karşılaştığım çok kötü bir film deprem anı ve yaşanan dram çok iyi bir şekilde yansıtılabilinirdi bir sürü filmden alıntılar olmuş yani gerilim filmlerinin bir bakıma bu filmde bir sentezini görebilirsiniz o kadar abartıdan sonra filmi çıkar çıkmaz izleme sabırsızlığıyla gittiğim ve bu sabırsızlığımın bana nelere mal olduğunu anladım ama hayat keşkeden ibaret değil ne yazık ki film de tek olumlu taraf gördüğüm nokta ise efecktlerin hiç bir şekilde abartılmamış olması yani izlerken bir korku endişesi içinde izlemeyin çünkü insanı yerinden sıçratacak hiç bir sahne yok 10/1
bu senaryo nasıl filme çekilir kimse görmüyormu saçmalıkları... film kadının rüyasıysa, kocasının tek başına şantiye aramak için dolaşmasını nasıl görüyor? görüyorsada niye kızla buluştu diye şüpheleniyor?... kocasının dolaştığını görmüyorsa biz nasıl görüyoruz, adamın rüyasına mı geçiyoruz?
bu filmi izlerken ilk defa sinemadayken film arasını iple cektim bu kadar kotu bi film beklemiodm ilk yarım saat cok gereksiz,film cok gereksiz sahnelerle dolu 10 uzerinden koskoca bir 0
yabancı filmleri 'taklit' eden filmler yapmağa devam ettiğimiz müddetçe, sinemamız hiç bir yere varamaz.yağmur ve durul taylan biraderler, ucuz korku filmlerinin türkçe versiyonunu yapmışlar. kaliteli bir eser üretmekten çok, 'türk işi korku filmi yapalım' demişler ve duvara toslamışlar. hiç beğenmedim.
Film kesinlikle can sıkıcı. olası istanbul depremi için yazılabilecek en basit senaryolardan biri yazılmış. film içinde geçişler çok saçma ve anlamsız. oyuncuların oyunculuklarına bişey diyemeyiz oyunculuklarını sergileyebilecekleri bi rolleri yoktu. kısaca zamanınızı bu filmi izleyerek harcamayın. reklamı çok güzel yapılan ve bizleri filme girene kadar kandıran boş bir film.
bu kadar basit olamaz film, 80 lerin korku fimlerinden alıntılariki farklı olay hiç ama hiç bağdaşmıyor,özellikle son sahnede ne oldu ne bitti kısaca kötü bence verdiğim parayı haketmeyen bir tükrk filmi
şahsen ben bu filmi hiç beğenmedim fragmanlar güzel olabilir ama film boş... bi kere filmde sadece zaman geçirmişler we hayatımdan 2 saat çaldılar şahsen senaryo çok eksik diye düşünüyorum eğer bir filmin vizyondaki ilk haftasında salondan izleyiciler tatminsiz çıkıyorsa o filmde birşeyler eksik demektir yorumumu eleştirebilirsiniz ama herkesin bunları bilmeye hakkı var