barfly-2
15 Ocak 2007 tarihinde eklendi
taylan biladerlerden insan korkularına yönelik bir film daha!!!!! gişe başarısı için daha ne kadar çaba gösterilir artık bilemiyorum. bu açıdan yapımcı ve yönetmenleri tebrik ederim. (bugüne kadar filmi izlemediğim için yorum yazmamıştım ancak verdiğim 11 ytl bilet 5 ytl popcorn ve 3 ytl içecek parası-eşimin ki hariç- sonuna kadar boşa gitmiş ona yanarım)
Filmin türü: Korku / Gerilim / Psikolojik. Ama izlerken bir tane bile gerilecek sahne hissetmiyorsunuz! Ben buna çok şaşırdım. Beni hayalkırıklığına uğrattı. Açıkçası film bittiğinde çok ilginç ve bir o kadar da saçma sapan bir şey hissettiğimi düşündüm. Gereksiz bir filmdi.
oldukça kapalı,simgesel bir film olmuş korku öğeleri daha çok simgesel şeylerle yansıtılmış akrepler,köpekler,köylüler v.s. kurgusal açıdan çok başarılı bulmadım özellikle o mezarlıkla bağdaştırılan mistik,simgesel sahneler bana sanki film az sonra klasik bir gerilim filmi formatına dönecekmiş izlenimi verdi ayrıca film vizyona girmeden önce istanbul depremini anlatacak gibi bir izlenim vermişti fakat senaryoda aslında kanalize olunan format başkaydı daha çok mistik bir hikaye,film için başarılı diyebileğim tek iyi nokta tekniksel açıdan başarılı olmasıydı sahneler gayet iyi çekilmiş ve efektler çok uyumlu kullanılmış onun dışında pek de başarılı bulmadım
senaryo eksık -fılm tamamıyle anlamsız bır sekılde ılerlıyo olaylar yarım kalmıs ve fılmın sonunda tam bır butun sekılde fılmı anlayamıyosunuz bence buyuk hayal kırıklıgı son zamanlarda ızledıgım en kotu fılmlerden bırıydı ve bu fılmde tek begendıgım seyy gorsel efektlerde bıras daha ıı olundugu ve bu sahnelerın dısında oyunculukların ıcındede basak koklukaya hakıkaten layıka degerdı
arkadaşlar lütfen kibarlığı bir kenara bırakalım ve gerçekleri söyleyelim...tamam ortada bir emek var , harcanan onca zaman var ama tam bir hayal kırıklığı..ne ümitlerle girdim filme ama inanın pişman oldum..zaten sıcak forumlardada bunla ilgili yazılarım var okuyan biliyor...ve tekrarlıyorum türkler korku filmi yapamıyor...
başak köklükayanın oyunculuğu dışında hiç bişey göremedim ben bu filmde.korku desen değil.gerilim desen hiç değil.konu güzel yakalanmış ama maalesef güzel işlenememiş.
acayip şaşkınım.bu kadar film izlerim ama konusunu bu kadar karısık gorduğum fılm nadırdır..yanı kadın rüya mı görüyr hep???sonra kadın kasabaya geliyor ama deprem evde oluyor???kocası evde ölüyor ama mezar kasabada?ne iş???anlayan beri gelsin...sesler görüntü çok tatlı ama oyunculuklar bence başak hariç kötü...ve kopuk sahneler var..sözler havada...ama kendini izlettiren bir film..bence 6/10 bunlar gokhankocgidanın sözleri bende ona katılıyorum...
Taylan Biraderler benim için iyi yönetmenlikte markaydı. Ancak bu anlamsız hiçbirşeye benzetemediğim küçük kıyamet filminden sonra Yağmur Taylan veya kardeşinin herhangibir filmine gideceğimi sanmıyorum.