Mezuniyet
2,8

muzur6
muzur6

8 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Beklediğimden çok daha güzel bri filmle karşılaştım diyebiliriö.Bu genç yönetmenin daha önceden kısa filmlerini ve diğer internetten yayonlanan uzun metrajlı caddefilminide izlemiştim.Her geçen filminde üstüne koyarak devam ediyor.Hem yazmak hem yönetmek hemde oynamak kolay değil ne olursa olsun.Tabiki kusurları olan bir film ama sonuçta çok az bir bütçe ile genç ve deneyimsiz bir ekiple çekilmiş.Tabiki içinde büyük üstatlar barındırsada genel kadro genç ve deneyimsiz.Film benim beklentilerimin üzerine çıktı herkesinde gitmesini tavsiye ederim.
Ekrem Doydu
Ekrem Doydu

26 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Bu filmin afişi yokmuda filmden foto çekilip koyulmuş:)?
cansubabacan11
cansubabacan11

7 Kasım 2009 tarihinde eklendi
turunun tek ornegı, dogacan anafartanın genc ve usta ellerınden cıkmıs surukleyıcı bır genclık fılmı. Herkese tavsıye ederım.
eckudu
eckudu

23 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Diğer klişeleşmiş gençlik filmlerinin dışında kendi kategorisini yaratacak bir film gibi gözüküyor.en azından sömürülen bir vatan sevgisi yada aile duygusu yok anlaşılan.samimi gibi.
basaks88
basaks88

6 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Çok gerçekçi ve samimi bir film olmuş.

Ekip çok genç ve bu duruma rağmen çok iyi bir iş çıkarmışlar. Desteklemek gerektiğini düşünüyorum

Ellerinize sağlık