Neşeli Gençlik
0,8

dustyroads
dustyroads

4 Aralık 2011 tarihinde eklendi
İzlediğim en kötü yerli yapımlardan birisi oldu, sonunu zor getirdim. Oyunculuk, senaryo falan olmamış. Boş yere vaktinizi harcamayın, boş boş oturun daha iyi..
Burakrises
Burakrises

14 Kasım 2010 tarihinde eklendi
yönetmen ve senarist ikilisi başka işiniz yokmuda film çekiyorsunuz 2 filminiz var ikisinde berbatın berbatı. 0 bile çok olan filmler
tizep
tizep

13 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Hayatımda görüp görebileceğim en rezil film. Ben bu filme katkıda bulunan başta yönetmen ve senarist olmak üzere sponsorlar dahil hepsini Allaha havale ediyorum.
sinema
1 ziyaretçi
23 Ocak 2009 tarihinde eklendi
7-8 salak ve abaza erkeğin (zaten film boyunca hiç bir baltaya sap olamayanlar) aptalca maceraları mı nesem artık ne desem siz söyleyin.. :D oyuncak gibi yapmacık oyunculuk... saçmalık, 10 üzeri 1
mericgezici
mericgezici

27 Aralık 2008 tarihinde eklendi
dünyanın en kötü filmi olablir :) 10/0.1 :) sakın izlemeyin
nskmourinho
nskmourinho

17 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bu film benim için cok önemli bir yere sahip cünkü neseli gençlik şu ana kadar izlediğim yerli yabancı en kötü film.
soothsayercan
soothsayercan

16 Ekim 2008 tarihinde eklendi
film sinemdan yarıda çıktığım tek filmdi.berbat bi film.bu kadar kötü bir filmi niye yapmışlar anlamadım
Engin Yüksel
Engin Yüksel

11 Kasım 2014 tarihinde eklendi
bizim toplumumuzda böyle absürd gençlik filmleri pek gitmiyor oyuncular kendilerini rezil ediyorlar 1/10
amanda-7
amanda-7

20 Aralık 2007 tarihinde eklendi
yönetmeni öncelikle başarısından dolayı tebrik ediyorum. sanıyorum bu film bi iddia ürünü. dünyanın en rezil filmini çekemezsin diye gAza getirmişler herhalde. ve tüm ekipte bunu başarmaya çalışmış ne acı ki başarmış da.
ersinkarakaya711
ersinkarakaya711

28 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bu kadar kötüsünü çekmek herkese nasip olmaz.. amerikan pastasının özentisi.. ama milyarda biri bile değil.sanırım yönetmen türkiyede yaşamıyor
abdullahweb
abdullahweb

17 Ekim 2007 tarihinde eklendi
seyrettim en foktan filimdi bu gidip korsanını aldım verdigim korsan paraya yazık oldu aglamak istiyorum bizim piknikte çektigimiz video kamera görüntüleri daha güzel anlamadıgım sadece çocuklar lisedemi okuyarlar üniversitedemi puhahahhaha yada hangi ülkede okuyorlar
esatakrep
esatakrep

10 Ekim 2007 tarihinde eklendi
benim 1 gunumu konu alıpta araya toplam 3,5 espri katarak fırınlayıp film diye piyasaya düşürsem adımdan daha çok eminimki daha güzel olurdu...rezilll olmuşş.. feci bi deneme..yönetmenin dublaj ve espri kabiliyetine hayran kaldım..:(((((
yasinkeskin55
yasinkeskin55

5 Ekim 2007 tarihinde eklendi
rezil bir film -10 olsa ancak makbule geçerdi
benimsinemasayfam
benimsinemasayfam

27 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Bu ne ya. Kötü bir film. Amerikan Pastası, Geyik Muhabbeti vs filmlere özenilmiş.

Ben 1 puan verdim. Ama eğer eksi puanlar olsaydı 10/-10 verirdim :))
scorpio-88
scorpio-88

20 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
ya bencde hayatımda ızledıgım en gereksız en sacam fılm bence.harcanan onca emege ve paraya yazık ya