dustyroads
1 değerlendirme
4 Aralık 2011 tarihinde eklendi
İzlediğim en kötü yerli yapımlardan birisi oldu, sonunu zor getirdim. Oyunculuk, senaryo falan olmamış. Boş yere vaktinizi harcamayın, boş boş oturun daha iyi..
Hayatımda görüp görebileceğim en rezil film. Ben bu filme katkıda bulunan başta yönetmen ve senarist olmak üzere sponsorlar dahil hepsini Allaha havale ediyorum.
7-8 salak ve abaza erkeğin (zaten film boyunca hiç bir baltaya sap olamayanlar) aptalca maceraları mı nesem artık ne desem siz söyleyin.. :D oyuncak gibi yapmacık oyunculuk... saçmalık, 10 üzeri 1
yönetmeni öncelikle başarısından dolayı tebrik ediyorum. sanıyorum bu film bi iddia ürünü. dünyanın en rezil filmini çekemezsin diye gAza getirmişler herhalde. ve tüm ekipte bunu başarmaya çalışmış ne acı ki başarmış da.
seyrettim en foktan filimdi bu gidip korsanını aldım verdigim korsan paraya yazık oldu aglamak istiyorum bizim piknikte çektigimiz video kamera görüntüleri daha güzel anlamadıgım sadece çocuklar lisedemi okuyarlar üniversitedemi puhahahhaha yada hangi ülkede okuyorlar
benim 1 gunumu konu alıpta araya toplam 3,5 espri katarak fırınlayıp film diye piyasaya düşürsem adımdan daha çok eminimki daha güzel olurdu...rezilll olmuşş.. feci bi deneme..yönetmenin dublaj ve espri kabiliyetine hayran kaldım..:(((((