gayet gereksiz bır fılm.tavsiye edilicek hiçbir yanı yok.can sıkıntısına aniden verdıgım bi karardı bu fılm,fragmanını bıle seyretmemıstım.her seyden ötesi erkek arkadaşımla gıtmenın verıdıgı sıkıntı hala uzerımde en kötüsüde bu işte :S
Filimin posterinden ve akıllara zarar sloganından notunu verebiliriz. Sinemamız adına bu insanların birdaha film çevirmemesini umut ediyorum. Yazık gerçekten.
gerçekten şu anda çok üzgünüm.türk sinemasından bu kadar kötü bir film çıkacağı aklıma gelmezdi.hayatımda izlediğim en kötü filmdi.bu filme geldiğim için kendimden utandım.
bu tür filmler de amaç ziyadesiyle Türk aile yapısını bozmayı sağlamak, gelenek ve göreneklerimizden yoksun-bi haber bir gençlik yaratmaktır.tamamen maksatlı amerikan yapımı gençlik filmlerinin ucuz, saçma ve gereksiz kopyasından öteye geçemeyen bir film...
Canlanmaya calıstıgı su son zamanlarda, turk sinemasına yapılabılınıcek en buyuk kotuluk orneklerinden biri.Amacları, sinemamızı gene dibe vurdurmaya calısmaksa,o zaman emin adımlarla ilerliyorlar gayet basarılılar.