Bir filme giderken genelde,iyi düşüncelerle giderim ama bazende salondan çıkınca yüzümde bi karış suratlada çıktığımoluyor bu 'Neşesiz Gençlik' örneğinde olduğu üzere...
7-8 salak ve abaza erkeğin (zaten film boyunca hiç bir baltaya sap olamayanlar) aptalca maceraları mı nesem artık ne desem siz söyleyin.. :D oyuncak gibi yapmacık oyunculuk... saçmalık, 10 üzeri 1
Yönetmenden filmin derin olmadığını sadece eğlendirmek amaçlı olduğunu öğrenmiştik zaten.'İzleyicilerimizi güldürebilirsek ne mutlu bize' demişti. Ama her konumdan baktığımda ne kadar berbat olduğunu görebiliyorum.Çok sıkıcı ve ağır zaten baş karakter hariç diğer oyuncularında hiç deneyimi yok.
Hayatımda görüp görebileceğim en rezil film. Ben bu filme katkıda bulunan başta yönetmen ve senarist olmak üzere sponsorlar dahil hepsini Allaha havale ediyorum.
Filmlere kötü yorum yazmayı sevmem genelde.Cünkü emek var dersin,uğraşmışlar dersin,zaman harcamışlar dersin ama bu film hakkaten cok ama cok kötü.Sanki biri handy-cam almış 5-6 saatte cekmişler gibi.American Pie taklidi kesinlikle.Ama karsilartırırmısın deseler karşılaştırmam tabiki.Zaman kaybi kesinlikle.En kötü filmden daha kötü.Yazık olmuş.
yönetmeni öncelikle başarısından dolayı tebrik ediyorum. sanıyorum bu film bi iddia ürünü. dünyanın en rezil filmini çekemezsin diye gAza getirmişler herhalde. ve tüm ekipte bunu başarmaya çalışmış ne acı ki başarmış da.