Neşeli Gençlik
0,8

jamesbond-2
jamesbond-2

21 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Yönetmenimiz amerikan pastasına özenmiş tamamıyle.Birçok sahne alıntı film bazı yerlerde güldürüyor ama ortada doğru düzgün bir konu,oyunculuk falan yok amatörce çekilmiş pek fazla emek harcanmamış ondan sanatsal yönü de yok yani elle tutulur bir yanı yok izlemek zaman kaybı olacaktır diye düşünüyorum amerikan pastasının yanına bile yaklaşamaz.
lkocaoglu
lkocaoglu

13 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Filimin posterinden ve akıllara zarar sloganından notunu verebiliriz. Sinemamız adına bu insanların birdaha film çevirmemesini umut ediyorum. Yazık gerçekten.
Firat A
Firat A

2 Mart 2007 tarihinde eklendi
ne güzel gidiyordu türk sineması! yazık oldu! ama yinede iyi filmlerin yanında her zaman kötüsü çıkar! her zaman ii olacak diye bi şey yok. tam bi hayal kırıklığı yinede!
rockers2008
rockers2008

12 Nisan 2010 tarihinde eklendi
çok iğrenç bir film.zaten bu yönetmenin iki tane filmi var ikiside yüz kızartacak filmler.her saniyesi saçmalıklarla dolu.
adofina
adofina

12 Şubat 2007 tarihinde eklendi
offff resmen gereksiz......
finallyfree89
finallyfree89

19 Haziran 2007 tarihinde eklendi
mesut taner allah rızası için sinemayı bırak bırak da bu işi bilenler(mesela ben) yapsın 18 ler takımı gibi berbat ötesi bir yapımda zaten ne kadar kötü bir kualifikasyona sahip olduğunu gösterdin neşeli gençlik de bunun kanıtlayıcısı ben hayatımda bunun kadar kötü bir senaryo ve oyunculuk görmedim zaten tekniksel olarak hiçbir şey söylemeyeceğim o kadar berbat bir kamera kullanımı ben hayatım boyunca hiç görmedim ve göremem de herhalde tür de komedi yazıyor ama bence hiçbir türe girmiyor komediyle alakası yok sokaktan geçen herhangi birine şu işi yap desek daha rasyonel birşeyler yapabilirdi herhalde berbat ötesi bir film denemesi(film demeye dilim varmıyor)
dracula-mina
dracula-mina

8 Şubat 2007 tarihinde eklendi
gereksiz bir film. daha ne söylenebilir ki?
rasidekmen
rasidekmen

27 Eylül 2007 tarihinde eklendi
bu filmi arkadaşlarımla kamera alsak bundan daha iisini çekeriz özenti film ne olacak sakın ama sakın bu saçma ve sapan filmi izlemeyin eğer sado mazo iseniz o zaman izleyin 0 puan veriyorum buda çok aslında
cerenezgi-ozdilek
cerenezgi-ozdilek

18 Şubat 2007 tarihinde eklendi
gayet gereksiz bır fılm.tavsiye edilicek hiçbir yanı yok.can sıkıntısına aniden verdıgım bi karardı bu fılm,fragmanını bıle seyretmemıstım.her seyden ötesi erkek arkadaşımla gıtmenın verıdıgı sıkıntı hala uzerımde en kötüsüde bu işte :S
ugureryilmaz
ugureryilmaz

7 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Canlanmaya calıstıgı su son zamanlarda, turk sinemasına yapılabılınıcek en buyuk kotuluk orneklerinden biri.Amacları, sinemamızı gene dibe vurdurmaya calısmaksa,o zaman emin adımlarla ilerliyorlar gayet basarılılar.
class366
class366

4 Ocak 2008 tarihinde eklendi
diğer yorumlara aynen katılıyorum..saygılar...
ceyhun-beslioglu
ceyhun-beslioglu

21 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Amerikan pastası taa amerikalardan buraya kadar gelene kadar çok ekşimiş. Çılgın dershane bu pastanın sağlam kalan kısmı fakat bu ve buna benzer tatskgf filmlerİ(Türkish Amerikan tarzı sex konulu gençlik filmleri) furyayı daha başlamadan sakat bırakıyor. Abuk subuk filmler bekliyodum ama bukadar saçma olacağını düşünemeyecek kadar umudum vardı umutlarımı parçaladın tatskgf :-)
jr-fildisi
jr-fildisi

5 Mart 2008 tarihinde eklendi
fiLmde ne sanatsaLLık var ne oyuncuLuk var yani oLumLu hiç bir yanı yok, sakın izLeyipte zamanınızı bo$a harcamayın zira bu fiLm bence yonetmenin gazıyLa oLu$mu$ bir fiLm mi desem ne desem biLmiyorum... 1/10 biLe deiL
lp-gitarist
lp-gitarist