Neşeli Gençlik
0,8

Selam Sancar
Selam Sancar

3 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
neden sorusunun gerçekten gerekli olduğu bir durum söz konusu...bu yönetmenlikte bu kadroda yapılmış anlamsız bir şey diyorum film demiyorum. neden yapılmış.bunu eleştirecek kelime zor bulurum.hepsi hafif gelir..bunun gibileri yüzünden artık türk filmlerine bakış açım değişti. açımı kaybettim. artık bakmıyorum bile..
sluckpeephole
sluckpeephole

14 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Bu yönetmeni bulup tebrik etmek lazım,sadece 1 değil 2 side birbirinden berbat 2 film nası cekmiş die!
muebbet-muhabbet
muebbet-muhabbet

2 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
öyle bir film ki sanki 20 liseli cocuk toplanmis biriside eline aldigi kamera ile film cekmis. hicbir cazibesi yok filmin , amerikan özentigi sadece.

yoksa türkiyede böyle seyler mi oluyor bizim haberimiz yok...
tutkurehperi
tutkurehperi

3 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Arkadaşlar bi filmin üzerine bu kadar da gelinmez ki.. Bence mesut taner amerikan pastası serisi tutuyor diye elindeki imkanlarla bişeyler yapmaya çalışmış.. amatör oyuncular, seslendirme hataları, senkrom kaymaları, delikten bakıyorlar o görüntüler bile alıntı... ama elindekilere rağmen çıkan film çok kötü değil , güldürmedi değil.. çok daha kötülerini gördük..