Ortalama puan
1,3
120 Puanlama
5
0 Eleştiri
4
2 Eleştiri
3
1 Eleştiri
2
4 Eleştiri
1
4 Eleştiri
0
6 Eleştiri
Sırala
Filtrele:
Hepsi
Türk sineması adına utanç verici bir çalışma olmuş... Bu filmi seyretmemin sebebi ilginçtir. Türk sinemasının en kötülerinin seçildiği Altın Kestane! film yarışmasında kategorisinde en kötü senaryo seçilmesi bende hep iyilerimi seyredicez birazda kötü film nasıl çekiliyor merakı uyandırdı. Bu kötününde kötüsü olmuş. Ben bu filmi sinema salonlarında seyreden 15000 vatan evladının çektiği ızdırabı filmi seyrettikten sonra anladım. Ben yapımcı Ali Taranın yerinde olsam onurlu bir davranış sergiler sinema salonlarında filmi izlemiş insanlara paralarını iade ederdim. Zaten film IMDB sitesinde en kötü filmler kategorisinde başı çekiyor.
bi kere frangmanı hiç sinemaya çekmiyor hiç bir şeyi açıklamıyor. bu filmin frangmanını tvde görünce futbol dergisi sanmıştın sonra sinemalarda diyince şaşırdım ve ondan sonra film olduğunu anladım.bence olmasaydıda olurdu
bu filmi yapanlar,oynayanlar ....hiçmi film izlememiştir hayatlarında acaba..?
bizzat gittim ve izledim..
o kadar reklama yazık bence..
filmde gülünecek yada beğenilecek tek kare yok..
gidip paranızı çöpe atmayım
o kadar reklama yazık bence..
filmde gülünecek yada beğenilecek tek kare yok..
gidip paranızı çöpe atmayım
filmi izledim ve ne bılım pek gulemedım 13 tl vermeye deymez hee sınemada callısan bı arkadsın olur senı bedavaya fılme soakr o zamn ızlencek bı fılm karakter guzel bı karakterdı aslında ama konu da farklı ama olmamıs komık degıldı yanı turkler cıldırmıs olamlı bence daha komıktıı en azından bı akc sahnede kahkagha atabılıo ınsan ılk ızledıgınde fln bunda oda olmadı ya nese ama merak ettıgım bı fılmdı gormus oldum bu yanı
Ben filmi izledim.Aynen Ali Taranın tanıtımında anlattığı gibi kabak çekirdeği benzetmesini yaptığı eğlencelik bir film çocuklarımla birlikte çok güzel bir 80 dk geçirdik.Acımasız eleştiri yapan arkadaşlar gidip bir izlesinler ondan sonra yorum yapsınlar.Emeğe saygı göstermek gerektiğini düşünüyorum.Eleştirilen insan Türkiyenin yetiştirdiği en büyük reklamcı bize lambadan cin çıkarıcam demiyor eğlencelik bir film diyor.
yarısında çıktım filmin ancak bu kadar tırt olur bi film zamanınıza yazık...
Ali Taranı açıkçası tv deki yarışmaya kadar tanımıyordum ancak çok başarılı bir reklamcı olduğunu öğrendim.Fakat film, beğenmedim. o yüzden " hayır " diyorum .
ben böyle bir film anlatımı görmedim resmen filmi yazmışlar...acaba neden?
Evet ben de bu filme giderken bayağı herkes gibi önyargılıydım ancak filmi seyredince çok farklı film olduğunu hatta iddia ediyorum Ttürk Sinema tarihinde bir devrim olduğunu anlıyorsunuz. Yıldırım Memişoğlu çok başarılı oynamış o 'arıza' karakteri, diğer amatör (!) oyuncularda (yani spor camiasından isimler de gerçekten filme uymuş) bence ben şahsen filmi çok beğendim. Bayağı eğlenceli film olmuş.
Daha gecen gün konuştum ali taranla.sizce bu reklam devi boş bir esere imza atarmı.yapmayın beyler.tutar bu film.hiç bişi olmassa öyle bir reklam kampanyası yapacak ki ali taran millet du bide ben seredeyim diyecek.ee herkes sadce 1 kere seredse al sana gişe.hadi hayırlı işler.
Bu oy verenlerin kaç tanesi filmi izledi acaba. Daha vizyona gireli 3 saat olmuş daha.. 2 saati filmde geçse. 1 saat de sinema civarında oyalanma, evet gitme olsa. yine 3 saat anca oluyor... Yazık. Önyargılardan ne zaman kurtulacağız acaba?
bütün filmi anlatmışsınız ya.. izLemiş kadar oLduk konuyu okuyunca ;)
yapmayın arkadaşlar daha seyretmeden saldırı olmaz mehmet bahadır er inanıyorum iyi bir yönetmen olacak gelecekte adamların sonuçta bu tür filmlere ihtiyacı var asıl istedikleri filmleri çekmek içinn ben kendi adıma söylüyorum bu filme mutlaka gidecegim en azından destek olmak için
türk sineması böyle filmlere kaldıysa vay halimize...
- En son Beyazperde eleştirileri
- En İyi Filmler
- Basın Puanlarına Göre En İyi Filmler