Eski Açık Sarı Desene
3,1

Stanley-2
Stanley-2

24 Eylül 2005 tarihinde eklendi
Zaman zaman eğlenceli zaman zaman sıkıcı. aslı kurgu. iş kurguda bitiyor. güzel kurgu iyi vakit, kötü kurgu ’bunları biliyoruz zaten’. Film bundan ibaret. Takımın bir yılına ait görüntüler. Amaç sanki o yıl içinde Galatasaray’ın oynadığı maçlardan görüntüler sunmakmış gibi.oyuncular arasındaki geçen şeylerden bahseden yok doğru düzgün. sanki sansürlenmiş gibi duruyor filmin tamamı. Fatih Terim bol bol ’Oyuncular nasıl gaza getirilir?’ dersi veriyor. soyunma odasını merak ediyosanız bu. oradan bana en ilginç gelen görüntüler Fatih Hoca’nın ortalıkta mafya babası edasıyla dolaştığı, haşin bakışlarının kamerayla yakalanması.Oyunculara aman kameraya bakmayın denmiş gibi gözlerini kaçırıyorlar olabildiğince. belki de baktıkları birçok bölümü biz göremiyoruz.Yığınla görüntünün arasından bu kadarı çıktıysa birşey diyemem. ama şunu belirtim kimi futbolcuları neredeyse hiç göremiyoruz. hem de çok önemli oyuncular.(belki de kendileri istememiştir)Sonuç olarak Galatasaray’ın Avrupa’daki 3. lig’den bir takımla yaptığı hazırlık maçını televizyondan izlemesi kadar eğlenceli.(5)
pliples
pliples