Pak Panter
1,3

l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

2 Şubat 2011 tarihinde eklendi
"X Ray-Ban" dışında ki her şey kötü...
nskmourinho
nskmourinho

15 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Şu aptal senaryolu filmlerden niye vazgeçmiyorlar.Ya hiç mi araştırma yapmıyorsunuz bu siteye girin,sözlüklere girin bir bakın seyirci ne istiyor nasıl filmler bekliyor?Seyircinin zekasıyla dalga geçildiğini anlamayacak kadar zekasızsınız. 1/10
Spike
Spike

30 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Baştan aşağı her dakikası her anı zaman kaybıydı
okan1903
okan1903

28 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Filmi 15 dk önce izledim..Tv başında hiç gülmedim.Belki sinemada o psikoliji ile 1-2 sahnede sırıtırdım ama film gerçekten sinemada izlemeye degmezmiş.Yazık olmuş yine 113,000 sinema severe..Belki,bir umut diye gitmişlerdir ama tam bir fiyasko olarak geri gelmişlerdir eminim.
Ufuk Özkana şu aralar film yaptırmayın.Filmin ana karakteri PiPi7nin içine sanki Cevahir kaçmış gibiydi.Mimikler hareketler,diyaloglar Cevahirin kopyası gibiydi.Ufuk Özkan karaktere hiçbir şey katmamış.Filmin adı Cevahir Ajan Oldu olsada olurmuş.
Rezil senaryo,rezil bir mekan anlayışı,rezil efektler...
Son yıllardaki komedi fiyaskosuna bir yenisini eklemişler.
Birde utanmadan seri olacak diyorlar bu film için...Yuh abartmayın.Yapımcı bu filmi sinemada izlemiştir mutlaka ve bu filmi seri yapmaktan vazgeçmiştir umarım.

10 üzeirnde 1,5