bu filmi izlemek aklımın ucunda yokken son anda yağan yağmurunda etkisiyle karar verdim fakat beğenmedim , filimde birbirinden kopuk sahneler vardı,konu fena değildi fakat daha etkileyici oynanabilirdi diğe düşünüyorum
Filmi daha yeni izledim.Ne çok iyi,ne de çok kötü denebilir.Biraz aşk,biraz komedi,biraz siyaset... Her şeyden biraz var.Ancak konular çok yüzeysel işlenmiş. Sonu çok hızlı bağlanmış.Aldığı puandan fazlasını haketmiyor.
Türk filimlerini pek fazla sevmem sevdiğim türk filimleri desem 5 i geçmez aralarında da pardon filminin var olduğunu düşünürsek bu filmin güzel bir film olduğundan emin olabilirim.Ferhan şensoy gelmiş geçmiş en büyük mizah tiyatrocusudur bana göre izlenilmesi gereken bir film..
Oldukça güzel bir flm pardon’dan sonra Ferhan Şensoy güzel bir iş daha çıkarmış ilk yarısı oldukça komik ikinci yarısı oldukça duygusal olmak üzere hoş bir sentez var filmde.Herkese tavsiye ederim özellikle üniversite okumuşlar için eskiyi yaad edecekleri bir film.
kimsenin emeğine haksızlk etmek istemiyorum ama gerçekten sinema işinden gerçekten anlamyıruz.günüzüzde ki ivizyon filmere mılyonlarca kişi gidiyor ve içleri bombş filmler izliyor.arog osmanlı cumhuriteyı hele hele muro o kadar vasat filmlerki bu filmin yanında.Tabiki tarzları farklı ama özünde sinema filmi formatına en yakını son ders.sıcacık başarılı bir hayat hikayesi.emeği geçenlere yürekten teşkkürler...
Herkes filmi çok beğenmiş ama ben bu filmi pek sevemedim, tamam filmdeki mesaj çok iyi ancak Durul Bazan ve büyük usta Ferhan Şensoy dışındaki oyunculukları hiç beğenmedim, hikayenin işlenişinde çok fazla kopukluk vardı, diyaloglar 'gel konuş ve git' şeklinde çok basit ve zayıftı.. Keşke geçmişe biraz daha ağırlık verilseymiş..
filmde bir kararsızlık var, gençlik filmi mi ? kuşaklar arası iletişimsizlik mi ? parayı bulunca mücadeleyi bırakan eski solcular mı ? belki hepsinden bahsedilmiş fakat kaynaşamamış bu başlıklar, aşk hikayeleri yavan kalmış bir de , film beni tatmin etmedi açıkçası...