Son Ders: Aşk ve Üniversite eleştirileri - Sayfa 2
Son Ders: Aşk ve Üniversite
3,9
cybilla
16 Ocak 2009 tarihinde eklendi
reklamı yapılmayan şahane bir film daha.bunun sebebini de küfürden uzak olmasına bağlıyorum.hayatın insanlara keşke dedirtmeyecek kadar acımasız ve geri dönüşü olmayan bir çizgisi olduğunu gösteren mesajlarla dolu bir film."dersi hayat verir".mutlaka izleyin.
Filmi tesadüfen seyrettim ve iyiki seyrettim. film bittikten sonra hayatta yapmak istediğiniz ama hep ertelediğiniz şeyleri koşup yapmak istiyosunuz, bu anlamda başarılı bir yapım!
film bir türk filmi olarak harikaydı... filmi izlerken etkilenmedim desem yalan olur .. film daha güzel olabilirdi ama böylede baya güzelll .....................
iştesüper bir türk filmihem türklerden kaliteli yapımlar bekliyoruz ama görüyorum ki filmin puanı çok düşük en aşağı 8 olması lazım gerçekten mükemmel ders veriyor hemde devrim peşinde koşp hayatını mahveden türk gençlerine duyurulur film geçmiş ve gelecek türkiyeden bahsediyor ama şunu da iyi vurguluyor ne geçmiş ne gelecek insana sadece hayat ders veriyor hayatta her şeyin başımıza geldiğini zannederiz ama aslında hayatta her şeyin başına gelen biziz
Filmi henüz göremedim ama Amerikan yapımı 'Dead Poets Society' (Ölü Ozanlar Derneği) filminden bayağı esinlendiklerini düşünüyorum. Çoook uzun bir zamandır sinemada Türk filmi görmediğim için (çünkü Türkler’in film yapmada çok başarısız olduğunu düşünüyorum) bir de Ferhan Şensoy’un aşkına, filmi görmek istiyorum. Umarım hayal kırıklığına uğramam ve Türk filmleriyle ilgili kötü düşüncelerim değişir.
son zamanlarda ki en iyi türk filmlerin bi tanesi. ben pek fazla türk filmi seyretmiyorum başarılı bulmuyorum, sürekli komedi tarzı deniyoruz, korku gerilime zaten girmesek en hayırlısı beceremiyoruz. bizim en iyi tarzımız bence duygusal yada duygusal komedi olmalı. bu filmde çok hoştu.
İnsanın yüreğine dokunan sıcacık bir film olmuş..Eksikleri yok mu tabii ki var..Ama bazı saçma sapan amerikan filmlerini izleyeceğinize bu filmi izleyin bence..
Gençlerin bence kaçırmaması gereken bir flim. Her şeyi ile çok iyi uyarlanmış. Ferhan Şensoy gibi bir ekol e zaten diyecek bir şey yok. Kaçırmayın derim.