Son Ders: Aşk ve Üniversite
3,9

l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

19 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Ferhan Şensoy, filmi götüren isim...
enzofrancescoli
enzofrancescoli

17 Ocak 2009 tarihinde eklendi
ferhan ağabeyden şahane bir yapım daha uzun zamandan beri bi filmde ağlamamıştım,teşekürler herkese teşekkürler deniz ağabey nur içinde yat.
Sdk-JK
Sdk-JK

21 Şubat 2009 tarihinde eklendi
?İlk dersimiz kimsenin buradan alınacak derse ihtiyacı olmadığı?Şimdiye kadar bir çok film izlemiş birisi olarak beni bu kadar etkileyen,duygulandıran ve ağlatacak seviyeye getiren ender filmlerden bitanesi; Son Ders Aşk ve Üniversite...Bir çok konuya abartıya kaçmadan müthiş bir hikaye ile çok başarılı bir şekilde değinilmiş.Oyunculuklar,müzikler,sahneler ve verdiği müthiş final dersiyle mükemmel bir film.Hiçbirşeyi özellikle de bu filmi izlemeyi ertelemeyin..10/10
FreshFasulye
FreshFasulye

3 Ocak 2009 tarihinde eklendi
tam anlamıyla gözden kaçmış ve bu puanı hak etmeyen bir film.izlemeyen cok şey kacırır bence hrkez izlemeli diye düşünüyorum
Seza
Seza

24 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Daha önce izlemediğime pişman oldum.
robinhood
robinhood

2 Kasım 2010 tarihinde eklendi
gayet basarılı bır fılm ... ferhan sensoyun oyunculugu harıkulade ... 10/10
fb-mertcan
fb-mertcan

28 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
film verdiği mesajlar ve teknik açıdan kesinlikle küçümsenemez bir yapım.anlatılmak istenen daha güzel anlatılamazdı diyebilirim.
frodo-b
frodo-b

29 Ocak 2009 tarihinde eklendi
mükemmel bi filmm izledğim türk filmleri arasında ilk 5 te :)
Azeroth
Azeroth

11 Haziran 2009 tarihinde eklendi
İzlediğim En iyi Türk filmlerinde ilk 5 e çok rahat girer...Tek kelime ile şahane olmuşİçimi acıtmayı çok iyi başardı , verdiği mesajda çok anlamlı...Geçmişteki bazı anlamlı olayların günümüze yansımasıda diyebiliriz bu film için...Ortalama 7,2 verilmiş bu film için çok şaşırdım ben 10 puan verdim bi kusur bulamadım.Zevkle ve Anlayarak izleyin...
mertcan-ozcam
mertcan-ozcam

20 Ocak 2009 tarihinde eklendi
anlamıyorum niye bu filme reklam yapılmamış. mükemmel bi film konu oyunculuklar ve anlatım şahane. herkesin özelliklede 20 li yaşlardakilerin kesinlikle izlemesi gerekli
Ferdo
Ferdo

9 Nisan 2009 tarihinde eklendi
çok rahat 8 ederi var,ferhan abi yine göndermeyi yapmış ayrıca küfürsüz bir filminde insanları güldürebilineceği gerçeği bu filmde bulunabilinir.
ersinozbucak
ersinozbucak

19 Aralık 2008 tarihinde eklendi
gerçekten çok güzel bir film konu oyunculuk ve işleyiş bakımından harika bir film bence biraz daha fazla puanı hak ediyordu
xle0
xle0

1 Haziran 2009 tarihinde eklendi
al benden de okadar
bencede bende cok gec kalmısım bu fılmı ızlemeye
buarada aldıgı puanıda az buldum 8 den asagı olmamalıydı
cok ıyı.
ufokamil
ufokamil

18 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Oldukça güzel bir flm pardon’dan sonra Ferhan Şensoy güzel bir iş daha çıkarmış ilk yarısı oldukça komik ikinci yarısı oldukça duygusal olmak üzere hoş bir sentez var filmde.Herkese tavsiye ederim özellikle üniversite okumuşlar için eskiyi yaad edecekleri bir film.
doguo-2
doguo-2