Son Ders: Aşk ve Üniversite
3,9

britney-pop-fb
britney-pop-fb

16 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en güzel filmdi.Hem güldürdü hem de hüzünlendirdi.Hem de ders verdi.Bu filmden ders çıkartmak çok önemli herkese tavsiye ederim süper bir film...
ec0sh
ec0sh

17 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Bence harika bi filmdi bu film i kaçırmayın cidden çok beğendim..
es-ra-esra
es-ra-esra

18 Şubat 2008 tarihinde eklendi
çok güzel bir film hayatmda ilk defa sinemaya gittim ksmet bu filmmeymişş. Çok duygusaldı. Hele sonu ağladık resmen, "Hayatta söylemek istediklerini, duygularını, sevdiğini söylemeyi erteleme. Çünkü hayat planladığın gibi gitmeyebilir, yarın hiç olmayabilir."
çok güzel bir söz
bitenzi
bitenzi

30 Kasım 2008 tarihinde eklendi
güzel bir türk filmi. başlangıçtaki yapmacık yağmur sahnesi dışında gerçekten güzel. en az 8.5 puan alması gerekirken neden 6.5 li bir puan almış anlamadım.
asliolcar
asliolcar

10 Mart 2009 tarihinde eklendi
bence çok güzel bir filmdi.bende tesadüfen izledim.belkide beni etkileye sey konuydu.filmde çekim kalitesi vs daha iyi olabilirdi.uzun zamndır ağlamamıştım..birşeyler değiştirmek isteyen herkesin izlemesi gereken bir film.
materazzi-2
materazzi-2

21 Mart 2009 tarihinde eklendi
Filmde herşey eleştirilebilir ama sadece "Sevdiğinizi söylemekte geç kalmayın" mesajını alamanız için bile seyredilebilir
adnan233
adnan233

31 Mart 2009 tarihinde eklendi
1970lerin devrimci kuşağından beş arkadaşın hikayesi ile başlayan filmde, bir kuşağın yaşadığı dönüşüm ve bu kuşağa ait çocukların ebeveynlerinin devrimcilikle kurdukları ilişkiye maruz kalma biçimleri harika bir şekilde anlatılıyor. Özellikle 30 yıl aradan sonra biraraya gelen arkadaşların devrimcilikten kapitalist olmaya doğru yaşanan hayat hikayeleri ve aralarında işkence altında arkadaşlarına ihanet etmeyen birisinin yaşadığı hayal kırıklığı ve bu hayal kırıklığının bütün korumacı refklekslerini üniversitede okuyan oğlu üzerinden temize çekme gayretleri..

Film yetmişlerin politize edilmiş bireylerinin zamanla davaya uzaklaşma ya da adanmışlıkları üzerinden gelişen travmanın hem bireyler üzerindeki etkilerini, hem de çocuklarına yansıtılış biçimlerini çok güzel resmediyor.
la-coraedo
la-coraedo

18 Nisan 2009 tarihinde eklendi
anlamını ömür boyu koruyacak bir film.kendi içinde değerlendirildiğinde en iyi ders çıkarılacak filmlerden biri..zamanı boşuna harcamamak en önemlisi..bu filmi izlerken zamanımı boşuna harcadığımı hiiç düşünemdim..o yüzden 10/10