Ortalama puan
3,0
317 Puanlama
5
4 Eleştiri
4
15 Eleştiri
3
11 Eleştiri
2
10 Eleştiri
1
8 Eleştiri
0
6 Eleştiri
Sırala
Filtrele:
Hepsi
bir zamanlar mayk hammer diye dizi vardı. dedektifti. arıştırır, araştırır, birşey bulamazdı dedektif mayk hammer. sonunda bir şekilde ayağına düşerdi deliller. sanki sonunda polisin ayağı9a düşüverdi şişko adam ile herşey. bu ne lan. bu nasıl bir film. saçmasapan bir son. ben de ilk film deki bir şey gibi zannettim. 2 saatime yazık oldu desem yeri var. başka filmlere bakın.. zamanınıza yazık . iyi geceler. bye
The İmam filmini herkese tavsiye ederim. Mutlaka Hemen Şimdi İzleyelim. Yeni filmleri bekliyoruz. Allah Razı Olsun.
Çok iyi bir film olacakken vasat bir film olarak kalanlar var ya misal somuncu baba gibi bu da onlardan birisi ortalama bir film
Son derece amatör bir film. Herşeyi bir kenara bırakın seslendirmeler bile insanı filmden soğutuyor. Özellikle başrolün seslendirmesi bir facia. Konu olarak güzel bir fikri var filmn ama heba edilmiş. Bence zamanınızı kaybetmekten başka bir işe yaramaz.
İmam hatip mezunu olarak bizim hayatta karşılaştığımız önyargıları anlatmasını en azından değinmesini beklediğim bir filmdi ama tam bir hayal kırıklığı oldu benim için. tereciye tere satmaya kalkışan bir film.
Bence Eşref Ziya Güzel Bir oyunculuk çıkarmış.Film tarıkın Kaybolmasına kadar olan kısımda sıkmıyor. Onun Haricinde İzlenebilir bir film
10/7 eşraf ziyada hiç oyunculuk yok...normal işte ordaki deli dahi ondan çok çok daha iyi rol yapıyor
ben imam hatip lisesi mezunuyum. film muhafazakar kesim tarafından dahi çok başarısız bulundu. bunu yapımcı da, yönetmen de kabullendi. eski türk filmlerinde imamlar kılıksız, paspaye gösterilirdi, bunda da laptoplu motosikletli bir tip gördük. şunun ortasını bulamadık gitti... netice itibariyle zamanı, parayı bir tarafa bırakın, moralinizin dahi çökeceği ucuz bir film. puan vermeye değmez.
çok güzel bi film.bu kadar düşük puan almasına çok şaşırdım.anlatılmak istenen çok güzel bi şekilde anlatılmış.oyunculuklar biraz yapmacık gibi ama diğerlerinin yanında o kadar da göze batmıyo.mutlaka izlenmeli.
Ahmet yenilmez çok süper oynamış hakkını yememek lazım. ve deli de çok süper
farklı bir senaryo değişik bir karakter izlenmeye değer 5/10
Ayırdığınız zamana yazık.İçerik olarak ve oyunculuk yönünden son derece zayıf bir film.
çok kötü... filme benzemiyor...
Öncelikle film çok itici izlemek için kaybettiğim zamana yazık...Bu yorumu yazarken bile filmden daha çok iyi vakit geçirdim.Oyunculuk bakımından başrol dahil hiç birisi güzel değil.Konu başta gayet iyi gibi geliyor insana ama sonraları çok kötü...delinin replikleri iğrenç ötesi...dilek ağacının hiç bir esprisi yok...birde bir genç kızm motora bindi diye kimse bu kadar abartmaz...harley davidsonu kullanmakta bu kadar kolay olmamalı...filme 100 üzerinden 10 veriyorum...
daha iyi bir film bekliyordum ama biraz hayal kırıklığına uğradım.Arkadaşlara katılıyorum filmde bir çok hata mevcut ayrıca oyunculuklara fazla önem verilmemiş birde delinin ikide bir söylediği replikler sinir bozuyor sonuda klasikti.daha iyi türk filmlerinin olduğu şu sıralarda bu filmi izlemesenizde olur.
- En son Beyazperde eleştirileri
- En İyi Filmler
- Basın Puanlarına Göre En İyi Filmler