Rina
2,7

ssaygi
ssaygi

2 Kasım 2010 tarihinde eklendi
izlenmesi gereken süper bir fılm.
sinema
1 ziyaretçi
1 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Yanlis anlasilmasin niyetim kimseyle kavga etmek veya laf dalasina girmek degildir , fakat görüyorum ki artik iyi filmlerimize bile kötü demeye baslandi.. Arkadaslar bende bu filme gittim müthis bir konusu vardi.. filmi izleyenler hatirlasin ' Ya kalbinin dedigini yada dogru olani yap ' diye bir laf geciyor. Iste bu laf filmin ana düsüncesiydi ve cok güzel islenmisti. Biraz Hollywood hayranligini birakalim ve kendi filmlerimize destek verelim..Filme gitmeyenler lütfen kötü yorumlara aldanmasinlar gidip görüp kendileri karar versinler diyorum..Filmde emegi gecenlere tesekkürler.
OnRDream
OnRDream

3 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Film müthiş ..
ca-n-er
ca-n-er

9 Nisan 2010 tarihinde eklendi
salı günü akşam galasına gittim sevgiyi ve dostluğu anlatan çok güzel bir filmdi,izlenmeye değer bence.mutlaka gidin...
can861986
can861986

9 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Az önce filmi izledim çok etilendim. Uzun süredir bu kadar samimi ve sıcak bir film izlememiştim. Filmde emeği geçen herkezi yürekten kutluyorum güzel bir iş çıkarmışsınız.
Enes U
Enes U

25 Ekim 2019 tarihinde eklendi
filme resmen aşık oldum özellikle çağlar çorumlu harika bi oyuncuncu herkesin izlemesi gereken bi film