fhi06
9 Ocak 2011 tarihinde eklendi
recep ivedik gibi film demeye bile dilimin varmadığı şarlatanlıkların gişe rekorları kırdığı bu ülkede böyle samimi filmleri görmek umudumu korumama neden oluyor.
film, sıcak bir havayla başlıyor. iyi espiriler peş peşe geliyor ve sizi filme bağlıyor. ta ki ilk yarının sonuna kadar. ikinci yarı sanki bir kopukluk var, bir olmamışlık var gibi... ya da bana öyle geldi. bence film doktor karakteri üzerine kurulu olabilirdi. "iki rakip aşık" daha çok güldürürdü kanımca. çünkü ikinci bölümde doktor karakterini arıyor gözleriniz. film yine de hoş bir seyirlik olarak az çok verdiğiniz paranın hakkını vermeye çalışıyor. şu an vizyonda daha iyi bir komedi yok. o yüzden fırsatı olanların es geçmemesi gereken bir film.
ilkinden bile güzel... belaltı esprilerin cılkını çıkarmadan da komedi filmi çekilebilebiliyormuş demekki ailece izledik çok beğendik umarım böyle filmler daha çok çevrilir...
film bir muhabbet havasında geçiyor, bence ilk filmin mirasını yemiş.üçüncüsü yapılacaksa biraz daha senaryo üzerine çalışılmalı.yinede keyifle ailecek izlenebilecek film
Az önce izledim geçen filimde salt komediydi bu filmde işin içine hüzünde girmiş. Özellikle Ata Demirerin oyunculuğu çok iyiydi. Gülmek ve hoş vakit geçirmek için güzel bir film ben çok beğendim. filmin puanı en az 8 olmalı