Eyyvah Eyvah 2

gerçeksöz
gerçeksöz

19 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Çok büyük bir iddiayla girmesede ( tabii ilk filmin etkisiyle 1 milyonu geçeceği kesindi) şu anda ulaştığı 3.7 milyon seyirci sayısı muazzam ve biraz daha seyirci sayısını korursa 4 milyonu geçeceği kesin. Bu bakımdan çok başarılı. Filmin komedi filmi olmasına rağmen puanı 7.9, seyirci eleştirilerinin çoğu olumlu. Bütün bu özellikleri ile övgüyü hak ediyor.
cinesugar
cinesugar

20 Şubat 2011 tarihinde eklendi
gişe için film yapıldığı hissi fazlasıyla uyandı bende. ilk filmin güzellikleri (örneğin müzikleri)2. cisinde o kadar fazla verlmişki, müzik içinde film izler gibi oldum. açıkçası hoşuma gitmedi bu film, yapay geldi bir çok sahne...
kaptan5401
kaptan5401

9 Nisan 2013 tarihinde eklendi
Teşekkürler Ata.. İsmine yakışır bir devam filmi olmuş.. Diğer tüm ustalara da tabii ki.. Suyunu çıkarmadan güzel bir son olmuş..
violinisa
violinisa

15 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Açıkcası koskocaman bir salonda 1 koltuğun bile boş olmaması ve bütün salonla birlikte kahkaha atmanın bana keyif verdigi kadar sinemada hiçbir şey bana keyif veremiyor :) çok beğendim espiriler basit kenar mahalle espirilerinden daha farklı olarak (-ki ata demirerin canlandirdigi kişiliğe rağmen) yaptıgı espiriler guzeldii.. İlmide çok güzeldi Buda harika olmuş.. Böle ustadlardanda farklisi eklenmezdi, şiddetle tavsiye ediyorum.
turkzep
turkzep

26 Ocak 2011 tarihinde eklendi
şöyle bi yorum yapayım ilk film benim için 10 üzerinden 8 se bu film 3.samimiyetle söylüyorum ilk filmle ikincisi arasında dağlar kadar fark var.en büyük fark birincisinde gülüyodun ikincisinde gülmüyosun.yani bu reklam işi çok önemliymiş adamlar bu filmle bile parayı topladılar.
samedo34
samedo34

9 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Yorumlar çok güzel olduğu yönünde.ilk filmi çok beğendim.en yakın zamanda gitmeye çalışacağım
esescom23
esescom23

11 Ocak 2011 tarihinde eklendi
yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama sinemaya gidip 9,5 lira para verince azcık daha para harcanmış bir film bekliyor insan..ya da en azından daha sağlam bir konusu olmalı diye düşünüyorum..güldüm mü? evet..eğlendim mi? evet..ama bunlar için illehi sinemaya gitmeye değer mi kısmına evet diyemiyorum nedense..bi akşam oturup bilgisayarda izlesemde aynı keyfi alırdım sanırım..
cannac1
cannac1

16 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Sabırsızlıkla bekliyorm :) ilk film bayağı hoşuma gitmişti :)
laaaleee
laaaleee

10 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Çok eğlenceli bir film olmuş. Alışılagelmiş 2. film kaygıları aşılmış. Çok beğendim gülmek için ikinci kez gideceğim.
crocus-12
crocus-12

20 Ocak 2011 tarihinde eklendi
İlki bol kahkahalı olmasada keyifli bir filmdi bana göre, fakat ikincisi gerçekten çok eğlenceliydi. Doya doya güldüğüm nadir "doğru düzgün" filmlerdendi. Özellikle filmden çıktıktan sonra dikkatimi çeken küfür etmeden, argo konuşmadan ve belatı espiriler olmadan da bir filmin güldürülebilmesiydi!!! Favori espirim:
-"Geyikliyi nasıl buldunuz?"

Ata Demirerden yine süper bir film bekliyoruz 1.si gibi gülme garantili:D.D:D
beyazperde54
beyazperde54

8 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Birincisine göre eş değerde.Mutlaka izlenmesini tavsiye ederim.
bruce-ismay
bruce-ismay

12 Şubat 2011 tarihinde eklendi
bu filme sadece eyvah eyvah denir. hem de 2 kere değil 2 bin kere. yazık o emeklere. bu kadar reklam bu kadar lobi. neymiş efendim çok komikmiş. güldürmeyin lütfen. 10 üzerinden 2.
atolyetasa
atolyetasa

13 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Hani cem yılmazın vizontelede bir lafı vardır ya,
ilki çok beğenilince devamını çekmişler diye,inanın bu film aynen budur,ilki tutunca ikincisini çekelim ,bol bol para kazanalım diye yapılmış,birçok kopuk,birbiriylee ilgisiz sahneler içeren,ya nasıl olurda 2 saatlik bir film çıkarırız diye zorlama yapılan bir film çıkmış,böyle iş yapacaksanız hiç yapmayında seyirci karşısında puanınız düşmesin be yaa.
emrectn
emrectn

8 Ocak 2011 tarihinde eklendi
10 uzerinden 10 guldurmek icin kasmadan dogalliklariyla okadar guzel gulduruyorlarki... En az ilk film kadar hatta dahada iyi kesinlikle izlenmeli gulmek isteyen dusunmeden gidip izlesin stresini atsın.