Eyyvah Eyvah 2

gerçeksöz
gerçeksöz

19 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Çok büyük bir iddiayla girmesede ( tabii ilk filmin etkisiyle 1 milyonu geçeceği kesindi) şu anda ulaştığı 3.7 milyon seyirci sayısı muazzam ve biraz daha seyirci sayısını korursa 4 milyonu geçeceği kesin. Bu bakımdan çok başarılı. Filmin komedi filmi olmasına rağmen puanı 7.9, seyirci eleştirilerinin çoğu olumlu. Bütün bu özellikleri ile övgüyü hak ediyor.
yuzbasiyulaf
yuzbasiyulaf

18 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Eğlenceli, komik bir devam filmi. Özellikle şiveler ve Hüseyin Bademin konuşmaları beni çok güldürdü. Beğendim ben..
mfd-2
mfd-2

18 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Filmin birincisini izlememiştim. Filmden çıkınca keşke izleseydim dedim. Çok doğal, çok güzel bir film olmuş. 8/10
Chev
Chev

18 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Helal olsun Ata Demirere..
Diğer meslektaşları biraz örnek alsın.. Çok güzel bir film.
kocabiyik-cetin
kocabiyik-cetin

16 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Bu film 1. filmden kat ve kat daha güzeldi gişe başarısından da belli oluyor 4 milyona doğru gidiyor 10/10
happyface
happyface

15 Şubat 2011 tarihinde eklendi
sevimlilik abidesi film. ailece gittik ailece koptuk. sıcacık, eğlenceli hikayesini sonuna kadar güle oynaya izliyorsunuz. hedef kitlesinin de geniş olmasının verdiği bir avantajla yıllarca dönüp dönüp izlenecek kalıcı yapımlardan biri olacağına inanıyorum. tüm ekibe tebrikler.
bruce-ismay
bruce-ismay

12 Şubat 2011 tarihinde eklendi
bu filme sadece eyvah eyvah denir. hem de 2 kere değil 2 bin kere. yazık o emeklere. bu kadar reklam bu kadar lobi. neymiş efendim çok komikmiş. güldürmeyin lütfen. 10 üzerinden 2.
philipp-2
philipp-2

7 Şubat 2011 tarihinde eklendi
çok çok başarılı bir komedi filmi :) gülmenin insanın ömrüne ömür katacağı düşünülürse bu filmi izleyin derim,size çok şey katacak..
chagdashmania
chagdashmania

6 Şubat 2011 tarihinde eklendi
İlk film daha güzeldi bence ama bu filmde kesinlikle güzel.belki birazda fazla beklentiyle gittiğimiz için böyle düşünüyoruz.tek sıkıntı konu klişe çalgıcıya kız vermem muhabbetleri sanki yeşilçamda kaldı artık
adaradar
adaradar

3 Şubat 2011 tarihinde eklendi
gogola çok gülüdm sana:)
sharp78
sharp78

3 Şubat 2011 tarihinde eklendi
10/10 denir.Küfür yok,oyunculuk muazzam,insanda fazlasıyla mutluluk hormonu salgılanmasına sebep oluyor...2 defa izledim 3. defada gidebilirim :-)
Aileni al izle 10 gün negatif düşünmüyorsun..
mamoru
mamoru

2 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Kesinlikle eğlenceli ve çok hareketli bir filmdi =) Zorlama olayları, küfrü, uçuk karakterleri olmayan çok güzel bir komedi filmi. Sarhoş oldukları sahnede İspanyol şarkısı söyledikleri sahnede öldüm gülmekten xD xD xD

Ata Demirer ve Demet Akbağ uyumlu ve sempatik bir ikikli olmuşlar. İNşallah başka filmlerdede hep bu uyumu yakalarlar ;)

10 / 10 Kesinlikle izleyin, beğenmezseniz en azından fikir edinmiş olursunuz :)) :))
f3309610
f3309610

31 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Mutsuz bir gün de mutlu olmak istiyorsanız, en azından 2 saatliğine sakın kaçırmayın derim. 10/10
pinky-2
pinky-2

31 Ocak 2011 tarihinde eklendi
ilkinde daha çok güldüm.
the-roonin
the-roonin

30 Ocak 2011 tarihinde eklendi
evvela, ata kardeşimi böylesine güzel, argosuz küfürsüz, terbiyesiz, seviyeli , bir film yaptığı için tebrik etmek gerekir, sonra da sadece izlemek:)) bravoo