bu filme sadece eyvah eyvah denir. hem de 2 kere değil 2 bin kere. yazık o emeklere. bu kadar reklam bu kadar lobi. neymiş efendim çok komikmiş. güldürmeyin lütfen. 10 üzerinden 2.
gişe için film yapıldığı hissi fazlasıyla uyandı bende. ilk filmin güzellikleri (örneğin müzikleri)2. cisinde o kadar fazla verlmişki, müzik içinde film izler gibi oldum. açıkçası hoşuma gitmedi bu film, yapay geldi bir çok sahne...
Keşke ilk film bu kadar abartılmasaydıda eyvah eyvah filmi tadında kalsaydı.. Tamamen ilk filmin popülaritesinden faydalanılıp amatör bi senaristin elinden çıktığı çok belli olan ve şaban filmi tadında yapılmaya çalışılmış yetersiz bir komedi(!) filmi.. Bence komedide değil ya yinede zevk meselesi gülenler olmuş bu filme bile.. Ata Demirer filmin devamının kesinlikle çekilmeyeceğini söylemiş bence filmle ilgili en olumlu hareket bu umarım ata demirere yakışan kaliteli bir senaryo yazılırda ata demirerin kendi senaryosunu yazmak zorunda kalmaz..
Şu başarısız,olmamış,gülmedim diyenler gerçekten kendi hayatlarını bir gözden geçirmeliler.Eğer bu filmde gülemiyorsanız bilin ki sorun sizdedir.Küfürsüz komedi nasıl olur diyorsanız buyrun size mükemmel bir örnek.Ata Demirer hiç bir şey söylemese bile hareketleriyle mimikleriyle güldürebilen bir oyuncu.Nitekim bunda da fazlasıyla başarmış.Doya doya gülmek için birebir.Kesinlikle tavsiyedir.