haker27
8 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Eyvah eyvah2 bence ilkinden daha güzel olmuş.Hiç küfür olmamasıda artısı.Beyazıt öztürkte beyaz showla filme renk katmış.Eyvah eyvah 3ü kimse beklemesin.Fakat Atadan çanakkale de daha değişik bir film bekliyoruz.
Açıkçası sinematografik olarak büyük bir beklentim yoktu ama çevremdekilerden duyduklarıma inananarak çok güleceğimi umut ettim ama maalesef olmadı film ise hiç olmamış senaryo , oyunculuklar yönetim övebileceğim hiç bir şey yok sinema filmi hiç değil güldürü oyunu deseniz değil tv filmi demek bile abartı olur kopuk kopuk bütünlükten uzak bir çalışma ata demirer aklına gelen ve seyirciyi güldürebilecek ensanteleri ve sakaları toplamış aralarda kullanmış bu film felan değil
Ben bu filmin bu kadar beğenilmesine anlam veremiyorum.Dümdüz sıradan bir senaryo.Filmde insanı şaşırtacak bi şey yok.Espri bile yok.İnsanlar Ata Demirerin mimiklerine ve Trakya şivesine gülüyor.Bu filmin TV deki komedi dizilerinden ne farkı var ...
Baştan sona çok eğlenceli bir film. Oyunculuklar çok güzel , çok sıcak, çok gerçekci...Bir devam filmi olarak gerçekten ilkini aşmış güzel bir film. Eski türk filmi tadında, müzikler çok yerinde çok keyifli.Sözün kısası ilkini beyendiyseniz buna bayılıcaksınız.
filmi bugün izledim kesinlikle çok güzeldi ata demirer yapacağını yapmış zaten süper ötesi bir şey beklemenin anlamı yok bence trakya şivesinde konuşması bile komikti hakkını veriyo çünkü beğenmeyenleri anlamış değilim gülmek istiyosanız izlemelisinz:)
Film kaldığı yerden devam ediyor ama,ilk filmden kısa bir özet olsaydı,ilk kez seyredenler için daha anlaşılır olurdu.
Geyiklinin doğa güzelliğinden de destek alan film, ikinci yarıda, Müjganın başına gelen olaylarda,inandırıcılğını kaybederek saçmalıyor.
Yine de, bana oldukça sıcak gelen genel yapısıyla, tebessüm ederek, zaman zaman gülerek izlediğim, başarılı oyuncuları ve görüntüsüyle, önemli olmasa da iyi bir film olduğu düşüncesindeyim.
Eyvah Eyvah 2 birincisinin altında kalmayan bir yapım.Genellikle devam filmleri ilk filmin tadını vermez ama bu Eyvah Eyvah 2 için pek geçerli değil.Filmi yüzünüzde bir gülümseme ile izliyorsunuz.Zaten ilk film de öyle aman aman komik değildi.İlk film gibi naif,sıcak ve yöre insanının özelliklerinin espri haline getirilişi ile örülü.Tabiki eleştirilecek noktaları da var.Mesela müzik çok fazla kulllanılmış,bazen konuşmalar bile müziğin altında kalıyor.Ayrıca sonlara doğru yaşanan aksiyon biraz fazla uzatılmış.Oyunculuklar ise genelde iyi ama ben en çok Demet Akbağ ve Salih Kalyonu beğendim.Son olarak film iyi olmakla beraber umarım tadında bırakılır ve devamı çekilmez.