Aşkın İkinci Yarısı
2,3

alketo
alketo

15 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Aşkın ikinci yarısı flmini izlerken bu hikaye bu oyuncularla ve bu sakinlikte anlatılır.Aslantuğun filimdeki iç sesleri ve mektup harikaydı.Sakin sakin ağlayarak seyrettim filmi heleki filim bittiğinde bende bıraktığı tat muhteşemdi.Acaba eşim şanslımı veya ben şanslımıyım daha birçok soru eline yüreğine sağlık.Daha nice filimlere sevgilerimle.
metehan
metehan

16 Ekim 2010 tarihinde eklendi
evet kamera harika ama belgesel seyretmiyorduk, seneryo acayip yalın, diyaloglar bir müddet sonra adamda kasıntı yaratıyor. karakterlerin derdi ne anlaşılmıyor. kısacası 2 saatlik işkence :)
kara-kartal
kara-kartal

18 Ekim 2010 tarihinde eklendi
bu kadar basit, bu kadar sıradan bir film izlemedim desem hiç mi hiç abartmam.sırf eleştiri olsun diye söylemiyorum ama film inanılmaz sıradan.hayatında sinema izlememiş birine senaryo yazdırsan, buna yakın bişey çıkardı kesin.arzum onan ağlayamamış bile...10 üzerinden 1
Meltemce
Meltemce

12 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Of of offf hala filmin etkisindeyim.Girdap gibi aldı götürdü beni.Sonra sessizce bıraktı.Harikasın Mehmet Aslantuğ.Emeğinize o kocaman yüreklerinize sağlık.Muhteşemsiniz!
maslantugugu
maslantugugu

12 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Evet, öpüşme sahneleri olmadan da bir aşk filmi olabiliyormuşEvet, ajitasyon sahneleri olmadan da duygusal bir film olabiliyormuşİnsanların duygularını sömürmeden, her şeyin en ince ayrıntısına kadar tasarlanılabilen bir film olabiliyormuş. 6 ay sonra yazıp gerçekten de o 6 ayın farkını görebiliyormuşuz.Evet, görüntü kalitesi birçok filme göre daha iyi fakat yine de bazıları hiçbir şeyi anlamamakta ısrar ediyormuş...Bazen bu standartlara fazla geldiğini düşünüyorum Mehmet Aslantuğ İYİ Kİ varsın!
Begüm D.
Begüm D.

9 Mayıs 2014 tarihinde eklendi
Film hakkında genel olarak sıkıcı olduğu yönünde yorumlar yapılmış diğer sitelerde olsun, sözlüklerde olsun... bence oldukça ince mesajlar veren, duygulu bir film olmuş. Bugün izledim ve bende hem buruk hem güzel bir etki bıraktı. Evet çok ayrıntıya yer verilmemiş ama önemli olan da açık açık söyleyip anlatmak yerine, izleyenin içinde kavraması olan biteni. Hissedebilmesi... Ben hissettim. Mehmet Aslantuğ başta olmak üzere, eşi Arzum Onan da çok güzel filmdeki duyguyu hissettirdiler. Tebrikler...