Kesinlikle benimde çok merak ettiğim bir filmdi.Seanstan biraz önce çıktım büyük hayal kırıklığına uğradım.Bir filmin ya görselliği çok sağlamdır iş yapar ya da hikayesi çok iyidir iş yapar ikisi de olmayınca biran önce bitse de gitsek diye dua edersiniz ki ben öyle yaptım.Ya yok yani sonra da üzülüyoruz niye bizim filmlerimiz böyle diye. Ya da bazı arkadaşlar kızıyor Türk filmi bizim filmimiz daha anlayışlı yorumlar yazın diye ama yok kesinlikle tavsiye etmiyorum paranıza yazık.
filme dün gittim. 6-7 oyuncu ile çekilmiş birfilm. uzun süreli konuşmalar ve her cümleden sonra 5dk bakışmalar.çok ağır birfilm bence. 1. yarısı arzum onan ve mehmet aslantuğ un bir masada konuşmalarıyla geçiyo. beklentilerim yetersiz kaldı. tavsiye etmiyorum.
bu kadar basit, bu kadar sıradan bir film izlemedim desem hiç mi hiç abartmam.sırf eleştiri olsun diye söylemiyorum ama film inanılmaz sıradan.hayatında sinema izlememiş birine senaryo yazdırsan, buna yakın bişey çıkardı kesin.arzum onan ağlayamamış bile...10 üzerinden 1