Aşkın İkinci Yarısı
2,3

Demirtas
Demirtas

9 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Vizyona girdiği ilk gün, ilk seansta izleme imkanım oldu. Son derece naif bir film olarak değerlendirebilirim. İlk yarım saat son derece ağır ilerlemesine rağmen yinede izleyicide ilgi uyandırdığını söyleyebilirim. Yarım saatten sonra film kendini çok iyi toparlıyor. Son derece güzel görüntüler eşliğinde ruhunuzu dinlendirebileceğiniz, empati kurabileceğiniz bir film. Oyunculuklara gelince, Mehmet Aslantuğ rolünü güzel sunmuş. Ancak Arzum Onan için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Kötü iş çıkarmasada Mehmet Aslantuğun seviyesine çıkamadığını söyleyebilirim. Sonuç olarak beğendiğim bir film oldu.
Esteban-2
Esteban-2

11 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Mehmet Aslantuğu çok sevdiğimden uzun uzadıya çok kötü şeyler yazasım yok.Kısaca ortada kocaman bir fiyasko var.6 Puanı Mehmet Aslantuğu beyazperdede izlediğim için ve bir kaç güzel tablo kıvamındaki görüntülere veriyorum.
Özge O.
Özge O.

11 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Sırf Mehmet Aslantuğu beyazperde de görmek için gidilir. Onun sinema filmlerini çok özlemişiz.Film kategorilenemeyecek kadar garipti, farklı bi hikayeydi 6/10
f3309610
f3309610

15 Ekim 2010 tarihinde eklendi
6/101. 6 ay öncede hava aynıydı2. bunu ben değil erkek ark. farketti3. çok güzel doğa manzaraları vardı4. m.aslantuğ çok iyi bir oyuncu5. yarı uyur vaziyette izledim, biraz ağırdı