Aşkın İkinci Yarısı
2,3

Demirtas
Demirtas

9 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Vizyona girdiği ilk gün, ilk seansta izleme imkanım oldu. Son derece naif bir film olarak değerlendirebilirim. İlk yarım saat son derece ağır ilerlemesine rağmen yinede izleyicide ilgi uyandırdığını söyleyebilirim. Yarım saatten sonra film kendini çok iyi toparlıyor. Son derece güzel görüntüler eşliğinde ruhunuzu dinlendirebileceğiniz, empati kurabileceğiniz bir film. Oyunculuklara gelince, Mehmet Aslantuğ rolünü güzel sunmuş. Ancak Arzum Onan için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Kötü iş çıkarmasada Mehmet Aslantuğun seviyesine çıkamadığını söyleyebilirim. Sonuç olarak beğendiğim bir film oldu.
Amir Han
Amir Han

9 Aralık 2012 tarihinde eklendi
Sinema bir ekip ve para işi. M. Aslantuğ'un oyunculuğu her zaman vasatın üstünde olmuştur. Fakat hem senarist hem yönetmenlik hem yapımcılık hem oyunculuk aynı potada nasıl erir? Tabii ki sonuçta ortaya böyle bir anlamsız bir yapım çıkar. Filmin tek artısı görüntü yönetmeninin usta işi çekimleri ve Bodrum'un eşsiz güzelliği. Oyuncu seçimi çok kötüydü diyeceğim ama ortada elle tutulur oyuncuda yok ki. Karı koca filmi domine etmiş. Çocuk oyuncunun şevkini kırmak istemem ama başarısızdı. Tabii bunda oyuncu koçununda başarısızlığı büyük etken. Uyku uyurken ikide bir göz kırpışması yapıyor fakat yönetmen tekrar çekim yada uyarı gibi alternatifleri hiç düşünmemiş. Örnek çocuk uyku görüntüleri için ise "Prensesin Uykusu" filmindeki çocuk oyuncuyu çok iyi etüd etmeleri gerekirdi.
Maalesef M. Aslantuğ anlatmak isediklerini duygusal olarak biz izleyicilere geçiremeyecek kadar filmi pasifize etmiş. Bu filmi Çağan Irmak tarzı usta bir yönetmen çekseydi eminim film çok ama çok farklı olurdu.
Yine de es geçmeyelim. Mehmet Aslantuğ'un filmi her ne kadar fiyaskoda olsa gişe gelirlerinde 2010 yılında 70 küsür filmi içinde 16. olmuş. Bunda geniş iş çevresi ve karizmatik kişiliği sayesinde 120 salonda gösterimin etki payı bir hayli fazla.
Bodrum'un güzelliğini müzik eşliğinde belgesel tadında izlemek isteyenlere şiddetle öneririm. Ama yok ben bir aşk filmi izlemek istiyorum diyorsanız bu adres yanlış adres.....
Esteban-2
Esteban-2

11 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Mehmet Aslantuğu çok sevdiğimden uzun uzadıya çok kötü şeyler yazasım yok.Kısaca ortada kocaman bir fiyasko var.6 Puanı Mehmet Aslantuğu beyazperdede izlediğim için ve bir kaç güzel tablo kıvamındaki görüntülere veriyorum.
f3309610
f3309610

15 Ekim 2010 tarihinde eklendi
6/101. 6 ay öncede hava aynıydı2. bunu ben değil erkek ark. farketti3. çok güzel doğa manzaraları vardı4. m.aslantuğ çok iyi bir oyuncu5. yarı uyur vaziyette izledim, biraz ağırdı
Figen-Ay-e
Figen-Ay-e

14 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Mehmet Aslantuğ = Kalite....
ramizdesica
ramizdesica

9 Ekim 2010 tarihinde eklendi
rezalet ötesi bir filmdi,bir senaryo bu kadar mı kötü olur? bu çiftin ne için ayrıldıkları,kızın babasını tanıması ve onunla kaynaşması bile verilmemiş,oyunculuk desen Mehmet Aslantuğun vasat performansı dışında son derece başarısızdı,ilk yarıda uyuklamaya başladım,ikinci yarıda ise o kadar çok saçmalık vardı ki kendimi tutamadım gülmeye başladım ,sadece müzikleri ve görüntüleri başarılıydı maalesef onlar da filmi kurtaramamış,bana göre son dönem Türk sinemasında yapılmış en kötü filmlerden biri diyebilirim.
Özge O.
Özge O.

11 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Sırf Mehmet Aslantuğu beyazperde de görmek için gidilir. Onun sinema filmlerini çok özlemişiz.Film kategorilenemeyecek kadar garipti, farklı bi hikayeydi 6/10
adonis
adonis

27 Ekim 2010 tarihinde eklendi
mehmet aslantuğ her ne kadar filmi aldığı eleştirilere karşı savunmaya çalışsa da, filmin sıkıcı olduğu gerçeğini değiştirmiyor. daha çok, sanatsal kaygılarla çekilmiş bir festival filmi havasında ..beklediğim romantizmi bulamadım. 5/10
seyirci koltuğu
seyirci koltuğu

15 Aralık 2013 tarihinde eklendi
Filmi izlemeye yeten Mehmet Aslantuğ, bekleneni karşılayamıyor. Bilindik bir hikayeyi, senaryonun sayısız eksikliğiyle sunuyor. Yardımcı oyuncu kadrosunun sağlamlığı biraz içe su serpiyor. Gene de hayli yavaş temposu huzursuz ediyor.
mervebloom
mervebloom

1 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Kendi aşkları gibi olacaksa eğer, bu film zevkle izlenir :)
alper01
alper01

16 Ekim 2010 tarihinde eklendi
iddiaların aksıne duygusal değil minimalist bi film olmuş 10/4.5 o da Mehmet Aslatuğ oyuncluguna.(senaryo zayıf ve cok yalın.)
todesengel-tod
todesengel-tod

9 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Kesinlikle benimde çok merak ettiğim bir filmdi.Seanstan biraz önce çıktım büyük hayal kırıklığına uğradım.Bir filmin ya görselliği çok sağlamdır iş yapar ya da hikayesi çok iyidir iş yapar ikisi de olmayınca biran önce bitse de gitsek diye dua edersiniz ki ben öyle yaptım.Ya yok yani sonra da üzülüyoruz niye bizim filmlerimiz böyle diye. Ya da bazı arkadaşlar kızıyor Türk filmi bizim filmimiz daha anlayışlı yorumlar yazın diye ama yok kesinlikle tavsiye etmiyorum paranıza yazık.
smile-eyess
smile-eyess

9 Şubat 2010 tarihinde eklendi
çok merak ettiğim bi film . mehmet aslantuğun yapacağı bir filmden umutluyum gösterim tarihini bekliyorum ...
laslaner
laslaner

16 Ekim 2010 tarihinde eklendi
berbattı yaa hele ilk yarısı uyuttu resmen!
angirem
angirem

12 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Umutla beklediğim ve beklentime değen bir film. Görüntüler, çekim kalitesi, duygusal hassas bir oyunculuk.Çok beğendim, kimsenin parasına yazık olmaz, sevmenin ve bağlılığın anlamının yitirildiği günlerde ilaç gibi bir film. Neden konusu yok diyenlere kendi düşüncemi belirtmek isterim. Neden ayrıldıkları neyi değiştirir? Ayrılmışlar işte. Hikaye herhangi bir sebepten ayrılmış herhangi bir çiftin sonsuz sevdalarını anlatıyor. Neden ayrıldıkları neyi değiştirir ki. İkisi de acı çekiyor, baba-kız yakınlaşması başka filmlerde var, klişe. Klişelerden uzak durmuş, yıllardır film izlemenin verdiği olgunlukla çekilmiş ve bence her karesi için uğraşılmış. Zaten Mehmet Aslantuğ 2 yıldır bu filmle uğraşıyormuş. Arzum Onan a rolü çok yakışmış, gözlerinde ki hüzün çok dokunaklı. Eğer kaliteli bi film isterseniz sakın kaçırmayın, popcorn romantik bir dram değil.