Çınar Ağacı
3,2

valendom
valendom

24 Ekim 2011 tarihinde eklendi
güzel....içini ısıtan bir film, yer yer duygusallıkla zirve yapmış konu standart olsa bile yine de iyi
djbarry
djbarry

22 Haziran 2011 tarihinde eklendi
adı barış olan biri için izlemesi zor bir filmdi heleki cok sevdiği bir anneannesi var ise :) film cok güzel tavsiye ederim aile ve aile bağlarının önemini hatırlatıyor
trk1
trk1

31 Mart 2011 tarihinde eklendi
film gerekten ok ho tam bir aile filmi baz sahnelerinde alyosunuz ama genelde ho bi ekilde insan glmsetiyo.zellikle de ocuk oyuncu cidden ok iyi oynam.10/6,5
irem94
irem94

26 Mart 2011 tarihinde eklendi
gercekten cok guzel bir is cikarmislar .. hem dram dolu hem komedi bence kesinlikle izlemelisiniz
hande8500
hande8500

21 Mart 2011 tarihinde eklendi
Dokunmadan da sevmenin güzelliğini kanıtlayan, aşkı güzelleştiren bir film. Yönetmeni, senaristi, oyuncuları, ekibi tebrik ediyorum. Böyle bir konuya değindikleri ve o insanlara onların penceresinden bakabilme şansını bizlere verdikleri için teşekkür ediyorum.Türk sinemasına da böyle kaliteli bir film yakışırdı.Kesinlikle tavsiye ediyorum.
adedvet
adedvet

20 Mart 2011 tarihinde eklendi
yönetmenlik vasat. senaryo ve repliklerde daha doğal bir havada olabilirdi. sinemanın sanatsal tekniklerinden daha fazla yararlanılabilirdi. oyuncu kadrosunun çok iyi olması filmi kurtarmış. insanın duygularına hitap eden güzel ve modern hayatın sorunlarına değinen bir konusu var. eksiklerine rağmen izlenilebilecek hoş bir türk filmi. 6.5
fatmakatip
fatmakatip

19 Mart 2011 tarihinde eklendi
izlenmeye değer bir film.. zamanınıza ve paranıza yazık olmaz..
The-Erinch
The-Erinch

18 Mart 2011 tarihinde eklendi
Filmi izlemeden puanını 3.5 a düşmesine neden olan 25 tane kara cahili kınıyorum.