Deli Deli Olma

Afiş oturmuş :)
1983gs
1983gs

28 Mart 2010 tarihinde eklendi
samimi bizden bir film olmuş ismi hatırlanacak türk filmleri arasına girmeyi başarmıştır diye düşünüyorum...
ercan-akbay
ercan-akbay

30 Nisan 2009 tarihinde eklendi
120 yi çeken bir yönetmenden çok daha iyi bir film beklenirdi.Ama konusu ve anlatımıyla çok sığ bir film olmuş...şöyleki.1)Şerif Sezer in karekteri filmin ortasından sonra sıkmaya başlıyor..hep aynı bağırtı çağırtı.Bu rolleri zamanında Aliye Rona çok oynadı ama bu şekilde yapmacık değil.2)Miçka ise çok zor durumda açlık noktasında ve her kese borcu varken ahır gibi yerde telefonu var !pes doğrusu.3)Alma karekterinde ki kız ise daha konservatuarı bitirmeden ne hikmetse giriş sınavında akorlu olarak üstat gibi çalıyor...Evet belki Miçka öğretmiştir ama yine de pes.4-filmin lisanı olağan üstü kaba ve küfürlü..İstanbul da bu filmi seyreden bir çocuğun dağarcığına kültür olarak katacağı hiçbir şey olamaz..5)Film çok kısa..kısa bir hikaye gibi..film başlamadan antrak oluyor..garip.makinistin şakası gibi.Ben 120 yi çok beğenmiştim..o film hakkında ki yazıma bakabilirsiniz..Ama Orospu Çocukları ve bu film aynı başarıyı ne yazık ki yakalayamıyor.
can-akben
can-akben

26 Nisan 2009 tarihinde eklendi
flım cok guzel bı flım kesınlıkle degıl herseyden once kucuk cocukların agından cıkan kufurler hıcde hos degıldı flımde duygusal sahneler var kesınlıkle ama bu flım kesınlıle 6,5 puanı gecemez
tozlem35
tozlem35

27 Nisan 2009 tarihinde eklendi
bence çok güzel bir film.izlenmesi gerek.çocukların özellikle almanın samimi ve içten performansı çok güzeldi.şerif sezerin oyunculuğu zaten tartışılmaz.tarık akana bir kez daha hayran oldum.kendisini çok özlemişiz.sinemadan bu kadar uzak kalmaması dileğiyle.emeği geçen herkese teşekkürler.oyunculularıyla içten samimi sıcacık bir filmdi tavsiye ederim.
bymakara
bymakara

23 Nisan 2009 tarihinde eklendi
film güzeldi olumsuz yorumlara üzülerek söylüyorum katılamayacağım..içten ve samimi bir filmdi.
furkan-pt
furkan-pt

25 Nisan 2009 tarihinde eklendi
filmi beğenmedim bana acemilik geldi çoğu yeri
sadece tarık akanın oyunculuğu iyiydi o kadar.
monasya
monasya

18 Nisan 2009 tarihinde eklendi
film gerçekten çok güzeldi; çocuklar hele.. bayıldım filme... Tekrar tekrar izleyebilirim.. Kesinlikle gidin derim, hem gülceksiniz hem duygulanacaksınız...
Sevgi Erol
Sevgi Erol

3 Nisan 2009 tarihinde eklendi
tarık akanın filmlerinin herzaman bir konusu vardır ve insanı düşündüren bir yapıdadır devamını bekliyorum
magic-arrow
magic-arrow

30 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Anca dram zaten başka bişey yok 30 yıldır dram dram dram fantastik, aksiyon, bilim kurgu, türkler bunları düşünemiyormu yani bunumu demek istiyorsun ben sadece sinemada gösterilmeye değecek kadar kaliteli filmler yapılsın istiyorum neden bizim filmler hiç ödül almıyor almasını bırak kimsenin haberi bile yokki filmlerden
7-craig-david
7-craig-david

19 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Tarık Akanın olması filmi izlemek için yeterli.
1907volcano
1907volcano

17 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Sırf Tarık Akanın oynaması bile filmi büyük yapar. Çok özlemiştik kendisini.