Deli Deli Olma
3,7

ilsalaron
ilsalaron

21 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Tarık Akan ve Şerif Sezerin çok başarıyla oynadığı (hatta bana göre Sezer filmdeki performasıyla ödül almalı) Levent Tülekin de ön plana çıktığı bir film. Filmi ve Kars manzaralarını çok beğendim. Haftanın en iyi filmi diyebilirim.
boldheart
boldheart

15 Aralık 2009 tarihinde eklendi
duygusal ve hoş bir film sonunu keşke daha iyi bitirebilselerdi ama sade ve kaliteli bir türk filmi oyunculuklarda çok iyi her telden filmin yapıldığı bu günlerde bu film duruşuyla ve konusuyla izlenmeyi hakediyor diye düşünüyorum
widmark-2
widmark-2

21 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Gerçekten de insanı ağlatan başarılı bir film , tek kusuru bazen gereksiz gözüken küfürleri..
apophis
apophis

18 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Filmin oyunculuk,görsellik,müzikleri her şeyiyle dört dörtlük kaliteli bir yapım yalnız filmin ismi daha farklı olabilirdi. 10/7
nskmourinho
nskmourinho

25 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Çok ince esprilerin,ince göndermelerin olduğu bir film olmuş.Belki senaryo yeni veya yeterince dolu değil ama yine de vsatın üstünde olduğu söylenebilir 6/10
izdirap08
izdirap08

1 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Filmin ilk yarısından pek haz alamadım hatta biraz sıkıldım ama ikinci yarı biraz daha toplar gibi oldu.Ama sadece gibi oldu.Filmi sadece dram katagorisine sokmak yanlış olur.Hatta dramadan çok eğlenceli motiflerle süslemişler.Sinema da ezici bir üstünlükle Türk filmlerine giden biri olduğumdan dolayı yine de filmi tavsiye ediyorum, gidin.Altyazı okuyayım derken sahneleri, yüz ifadelerini kaçıracağınıza doya doya seyredin.
kurzh
kurzh

16 Nisan 2009 tarihinde eklendi
oyuncular bana yol filmini hatırlattı. Yılmaz Güney in yol filmi nasıl bir başyapıtsa bununda öyle olacağına eminim kesinlikle izleyeceğim. 17 nisanı iple çekiyorum.
krusty-krab
krusty-krab

18 Nisan 2009 tarihinde eklendi
tam nostalji eğlenmek isteyenler ve adam gibi bir film izlemek isteyenler gitsn bence
kursat-anarat
kursat-anarat

30 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Bu filmin ismine taktım ben yaa..Bu ismi kim koyduysa artık..Filmi itici kılan en büyük etken bence..
Ben beğenmeme rağmen ilk başta isminden dolayı önyargılı davrandım.Ama neyseki sonunda yanıldım..Güzel bir proje olmuş..Ama gişede neden sessiz kaldı anlamış değilim..Acaba diyorum böyle bir isme imza atanlar filmin daha kötü olması için reklamınıda mı başaramadılar..
Herneyse ben izledim ve memnun kaldım filmden..İyi seyirler herkese..