Deli Dumrul: Kurtlar Kuşlar Aleminde
2,4

haydargunduz
haydargunduz

21 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Deli dumrul bence iyi bir komedi filmi. En azından fragmandan bunu sezebiliyorum, ve en büyük başarısınıda diyolaklarıyla yakalıyacaklar.. Umarım hak ettiği değeri bulur..
tayfunultraslan
tayfunultraslan

29 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Bu filmi beğenen arkadaşların kriterlerini çok merak ediyorum..Konu yok,kurgu yok,oyunculuk yok...zaman kaybından başka hiçbir işe yaramaz..10/3
yasincim1982
yasincim1982

22 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Ya lugat olarak çok harikaydı. gevrek sokak argosu değilde, tamamen filmde dediği gibi "zamane zibidileri hafiflemiş". Figüranlar filmi biraz baltalamış olsa da bi şekilde kurgusuzluktan kurtulmuş. Arif Nazım parçasıyla bitmesi çok hoşuma gitti.
alga
alga

9 Mart 2010 tarihinde eklendi
Filmde özellikle Deli Dumrulun şiirli konuşmaları çok güzeldi. Kurgu basitliği ile eski Türk filmlerinin güzelliğini de yaşatıyor. Ancak filmin sonunda bir açılım göndermesi vardı. Hiç hoşuma gitmedi. Sormazlar mı senariste "Türkiyede silahları kimin nereye gömdüğünü nereden biliyorsun da böyle ince ince göndermeler yapıyorsun?"
alvares-2
alvares-2

7 Haziran 2010 tarihinde eklendi
kutuya saklanması, senaryosuz olması gibi eleştirileri çok acımasız buldum. muhteşem bir komedi filmi değil tamam ama zaman geçirmek için izlenesi bir film bence. replikler çok iyi.
10/7
southside
southside

14 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Filmin puanı düşük diye izlemedim, bir arkadaş illa izle dedi.İyikide izlemişim başrolde oynayan süper oynamış sözler falan 10 numara kurtlar vadisi gibi dizlere biraz taşlama olmuş.
the-director-2
the-director-2

20 Şubat 2010 tarihinde eklendi
bu nasıl bir isimdir?
beowulf
beowulf

21 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Bence güzel bir film replikler çok güzel hele deli dumrulun hareketleri süper :)
İlteriş Göktürk
İlteriş Göktürk

6 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Film de çok fazla kamyon arkası söz var. Ama bunlar insanları ağlatmak için değil güldürmek için kullanılmış. Yani karakter gerek hareketleri ile gerek mimikleri ile bunu destekliyor. Onun için arabesk bir film olduğunu söylemek çok doğru olmaz. Filmde ki figüranlık iyi değil. Tabi her Türk filminin olmazsa olmazı çekim/mantık hataları da bol derece de var. Ama yine de eğlenceli bir film ortaya çıkarmışlar diyebilirim.

Filmde ki müzikler ise çok başarılı. İstanbul parçası ve Arif Nazımın seslendirdiği filmin sonunda ki "Hesap" çok iyi seçim.

Filmin sonu biraz sallama bitti gibi. Benim tahminin ikincisini çekmek için öyle bitirdiler. Umarım çekilir ve eğlencenin yanında kaliteyi yakalayan bir film izleriz.
CannibaL-2
CannibaL-2

1 Mart 2010 tarihinde eklendi
mükemmel bi film deil.. ama eğlenceli... bi de sözler mükemmel yaa... izlenilebilir ben beğendim şahsen ama çok bişey bekleyerek gitmeyin
adem311
adem311

2 Eylül 2010 tarihinde eklendi
recep ivedik 3 den kutsal damacana itmenden çok çok daha iyi 10 üzerinden 6
ysnsrnl
ysnsrnl

1 Mart 2010 tarihinde eklendi
gerçekten güzel bi filmdi izlemenizi tavsiye ederim devamı gelcekmiş bu arada puanım 10/7
remboy
remboy

5 Mart 2010 tarihinde eklendi
Absürt bir komedi kabul ediyoruz ama atıf benderlioğlunun performansı filmi kurtarıyor..Külhanbeyi ağızları kafiyeli ve eğlenceliydi. 6.2 iyidir
ijjet
ijjet

15 Ekim 2010 tarihinde eklendi
80 li yılların arabesk fakir edebiyatının günümüzdeki hali kıro(serseri) bi adam ve ondan hoşlanan güzel ve zengin kızama izlerkende gülmedim değil 5/10
ersan09
ersan09

2 Mart 2010 tarihinde eklendi
film baştan sona saçma bir konu saçma bir oyuncu büyük umutlarla gitmiştim ama yarısında çıktım gerçekten yazık türkiyede çekilen filmlerin daha güzel yerlere gitmesini beklerken bunlar düşürüyor o yerleri ilk kanyona baktım ve film yoktu neden koymadıklarını daha iyi anladım 5 arkadaş gittik gerçekten ona verdiğimiz paraya çok acıdık yazıklar olsun çekmeseydiniz daha iyiydi