Fahri07
24 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
filmin konusu çok basit olmuş.oyunculuk fena değildi.filmi kurataran en güzel şey deli dumrulun kafiyeli konuşmalarıydı.bunun haricinde film boş.ayrıca film komedi filmi ama pek gülünecek sahneye rastlamadım.izlemeyince pek birşey kaybedilmez.sonuç olarak vasatın altında bir film olmuş.
bu filmi asla izlemeyin üzülürsünüz türk sinemasına bir darbe daha bu film artık yeter dedirttiler hep aynı saçmalıklarrrr biraz geliştirsinler kendilerini bir iki espiriyle sinema filmi çekilen bi ülkede yapılan bi filmden ne beklenir zaten dizisi biel izlenmez bu filmin ama sinemasını yapıolar biraz bizim gibi sinema sektörüne girmek isteyenlere yol gösterip yeni yaratıcı kişiler yetiştirsinler bu filmlere 3 kuruş harcıycaklarına
Cok gereksiz filmler bunlar cok.Deli dumrulu filme alacaksan bile bu kadar amacsız sacma bir senaryo ile islemene ne gerek var.Boyle filmlerin miladı dolalı ne kadar zaman gecti hala ucuz ask hikayeleri eklemek efendim ne bileyim zengin kız delikanlı erkek rolleri cekmek bize haa moda geliyor sanırım Film sayısı ile boş film sayısı bizde paralel olarak artıyor malesef 2/10
bir aralar her Türk komedi filminden Peker Açıkalın çıkardı. şimdi de hepsinde Mustafa Üstündağ.. bizde de bir oyuncu bir rolde(Muro) tutulmasın. hemen gözümüze gözümüze sokucaklar. :S