Deli Dumrul: Kurtlar Kuşlar Aleminde
2,4

Majör-2
Majör-2

8 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Yer yer güldüm ama basit bir film olduğu düşüncesindeyim.İzlemeyen de hiçbir şey kaybetmez.5/10..Kötü bir film
6OK
6OK

6 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Yorumlara bakınca filmin yakınında geçmeyin demişler ama filmi izledim abartıldığı kadarda değilmiş. Yani çok kötü bir film değil, en azından recep ivedik 3ten çok daha iyi!Filmi izlerken eğlendim, bana ilyas salmanın benzer konulu bir filmini hatırlattı. Evde izleyecek hiç bişey bulamazsanız, yada kararsız kaldığınızda bence güzel bir seçenecek.
V-for-memetta
V-for-memetta

2 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Açıkçası çok şeyler bekleyipte izlediğim filmdi fakat sonunda hüsran...Filmde en güzel olan repliklerin dizelerin olması...örnek 'bize barbi kız lazım değil,harbi kız lazım'...gibi
Mehmet S.
Mehmet S.

7 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Türü komedi fakat beni güldüren herhangi bir sahne olmadı. 2. bölüm büyük bi ihtimalle ya dizi olur yada sinema filmi. Evde izlenebilir sinemaya gitmeye gerek yok.
the-director-2
the-director-2

20 Şubat 2010 tarihinde eklendi
bu nasıl bir isimdir?
İlteriş Göktürk
İlteriş Göktürk

6 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Film de çok fazla kamyon arkası söz var. Ama bunlar insanları ağlatmak için değil güldürmek için kullanılmış. Yani karakter gerek hareketleri ile gerek mimikleri ile bunu destekliyor. Onun için arabesk bir film olduğunu söylemek çok doğru olmaz. Filmde ki figüranlık iyi değil. Tabi her Türk filminin olmazsa olmazı çekim/mantık hataları da bol derece de var. Ama yine de eğlenceli bir film ortaya çıkarmışlar diyebilirim.

Filmde ki müzikler ise çok başarılı. İstanbul parçası ve Arif Nazımın seslendirdiği filmin sonunda ki "Hesap" çok iyi seçim.

Filmin sonu biraz sallama bitti gibi. Benim tahminin ikincisini çekmek için öyle bitirdiler. Umarım çekilir ve eğlencenin yanında kaliteyi yakalayan bir film izleriz.
ijjet
ijjet

15 Ekim 2010 tarihinde eklendi
80 li yılların arabesk fakir edebiyatının günümüzdeki hali kıro(serseri) bi adam ve ondan hoşlanan güzel ve zengin kızama izlerkende gülmedim değil 5/10
ademozzmen
ademozzmen

22 Şubat 2010 tarihinde eklendi
ismi gibi,içeriği de güzel bir filme benziyor.