Amir Han
21 Haziran 2012 tarihinde eklendi
Film Atıf Emir Benderlioğlu'nun külhanbeyi imajına cuk oturan siması ve afili sözleri ile sükse yapmış gözüküyor. Yalnız siyasi yelpazedeki gereksiz göndermeleri olmasa iyi olurdu. Filmin yönetmeni Oğuz Yalçın'ıda filmde çakmakçı Gazo rolünde izliyoruz. Recep İvedik filminden ziyadesi ile daha fazla eğlence vaad eden bir yapım. Rahmetli Nihat Nikerel'inde oynadığı son yapım olmuş. Ortada elle tutulur bir senaryo yok. Daha çok kamyon arkası yazıların havada uçuştuğu bir güldürü olmuş. Ortalama bir film. Ama Atıf Emir Benderlioğlu harika rol kesmiş. Korucular gereksiz olmuş. Genede izlerken sıkılmayacağınız bir çeşitleme....
Beklediğimden daha iyiydi izliyecek arkadaşlar puana aldanmasınlar daha fazlasını alır.Komik,farklı yerlere göndermeler yapan güzel bir türk filmi.İzlemeyenler izlesin.7/10
özlü sözler açısından sinema tarihimize geçecek cinsten bir film. Ben barbi kızdan değil harbi kızdan hoşlanırım. Film sıkmıyor. Zaman geçirmek için izlenebilecek bir film.
kutuya saklanması, senaryosuz olması gibi eleştirileri çok acımasız buldum. muhteşem bir komedi filmi değil tamam ama zaman geçirmek için izlenesi bir film bence. replikler çok iyi. 10/7