Kağıt
2,2

V-for-memetta
V-for-memetta

28 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Bu film gerçekten güzel ve derin.Öncelikle kanunlar, dram ve bir tane kağıdın insan hayatını nasıl mahvettiğini göreceksiniz.Eğer izlemediyseniz kesinlikle ama kesinlikle izleyiniz.Son dönemde çekilmiş en iyi filmlerden birisi. Her yasak kendi isyancısını doğurur diyerekten izlemelisiniz diyorum.Saygılaır (4,9/5 diyorum)....
EvrimDevrim
EvrimDevrim

17 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Kağıt,Sinan Çetinin bugüne kadarki en başarılı filmi bence,her ne kadar mesajlarını biraz fazla gözümüze soksa da, biçimdeki yaratıcılığı, harika kurgusu ve 3 muhteşem oyuncusu (Öner Erkan, Asuman Dabak ve Ayşen Gruda), senaryodaki bu açığın göze batmasını engelliyor. Kutsal Damacana, Recep Ivedik gibi filmlerin sinemaları işgal ettiği şu sıralarda, Türk sinemasında son yıllarda yapılan en iyi filmlerden biri olduğunu düşünüyorum.
dennis81
dennis81

29 Ocak 2011 tarihinde eklendi
bence ülkemizde yanlış yapılan bir iş var o da şu bir insan hakkında peşin hüküm vermek. yok sinan çetin reklamcıymış eski filmleri şöyleymiş kimi zaman bunu demiş. geçiniz bunları. farzedelim bu filmi ilk yönetmenlik deneyimi olan adı sanı duyulmamış bir yönetmen çekti adım gibi eminimki o zaman bu film yerlere göklere sığdırılamaycaktı Ahmet Mekinle Ayşen Grudanın oyunculukları , müziklerin filme kattığı güç, teknolojinin harika kullanımından bahsedilecekti Ya da bu filmi Çağan Irmak Demirkubuz ya da Ceylan mı çekmeli ki beğenelim sadece Bence Sinan Çetine haksızlık yapılıyor Çünkü Sinan Çetin tepeden tırnağa muhteşem bir film çekmiş Artık objektif olalım ve kişileri geçmişleri ve söylemleri ile değilde ortadaki somut eserleri il eleştirelim . Çağan Irmakın son filmi çokmu başarılı idi yani ya da Demirkubuzun Kıskanmak filmi .Bence kıskanmak çok kötü bir filmdi Nasıl sadece o filmlerle bu yönetmenler kötü olmuyorsa Sinan Çetinde salt bu fimle muhteşem bir filmografiye kavuşmuyor .Altını çizdiğim şu 2011 yılında Sinan Çetin Kağıt isminde çok iyi bir film çekiyor Bunu söylemek bu kadar mı zor Son olarak da sinema ile ilgili görüşüm şu: Sinemada ele aldığınız konuyu nasıl anlattığınız neyi anlattığınızdan her zaman daha önemlidir İsterseniz sıradan bir inasanın hikayesini anlatın isterseniz milyonları etkileyen siyasal bir olayı Önemli olan bunu sinemasal olarak ne derece başarılı anlattığınızdır.
emel77
emel77

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

17 Ocak 2011 tarihinde eklendi
arkadaşlar,izlemediğiniz bir film için nasıl puan verebiliosunuz?nasıl yorumlaya biliyorsunuz???
lütfen daha adil ve tarafsız olalım,burdaki yorumlar,sinemaya giedecek insanları etkileye biliyor,izleyin,iyi analiz edin öyle yazın,o kadar yüzelsel bakıyorsunuzki konuya,bende Sinan Çetinin filmlerini begenmem,çünkü heycanı doruk noktasına çıkartıp orda ogunlaştıramıyor,ama bu filmde gayet başarılı,konuyu güzel ve anlaşılır br dille işlemiş,görsel kesinlikle çok iyiydi...
blindside
blindside

14 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Kesinkle izleyin. Kağıdın kesici bir alet olduğunu sanan arkadaş sanırım filmi izlemediniz.İzlediğinizde onun bir hayal ürünü olduğunu anlayacaksınız. Filmi çok beğendim.
10/8