O... Çocukları
3,8

Ilknur K
Ilknur K

15 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Filmde inceden inceye bir mesaj vardı. ama filmde ki karakterlerden hazalın annesi tam olarak ne suç işlemiş bi anlasak... bide sonunda abartmanın suyunu çıkarmasalar... iyi diyecektim. ama vasatı geçememiş.
1983gs
1983gs

2 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
film çok güzel olmasada bazı dialoglar çok gerçekciydi kimi yerlerde insanı düşündüren ama vasatın üzerine çıkamıyan bir film bence...
topak1983
topak1983

17 Kasım 2008 tarihinde eklendi
o kadrda övülecek bir film olmamış açıkcası ama sokak çocukları gerçektende komık olmuş
widmark-2
widmark-2

29 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Kadroda önemli bir Demet Akbağ olmasına rağmen , İpek Tuzcuoğlunu kutlamak gerek bu filmi izlenir kılıyor. Çocuk oyuncularda rollerine oturmuşlar ah bir de yönetmen neyin nasıl yapacağını ve finali nasıl kurgulayacağını bulsaydı .. 10/5
Ceren S.
Ceren S.

26 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Bence bu kadar güzel ilerleyen bir filme böyle kötü bir son kesinlikle olmamalıydı.. Sırf o sonu yüzünden film ziyan olmuş diyebilirim.. Özgü Namalında gelmiş geçmiş en kötü performansı olduğunu düşünüyorum.. İtalyancayı biraz daha aksanlı konuşmalıydı hele o sondaki playback sahnesi tam bir faciaydı.. Filmi tek kurtaran Demet Akbağ her zamanki gibi harikalar yaratmıştı bu filmde ayakta alkışlanacak bir performans sergilemiş..
echiscarinata
echiscarinata

2 Haziran 2008 tarihinde eklendi
sırrı süreyya senaryo yazımında türkiyenin ciddi bir değeridir bana göre,kıymeti hala bilinmeyen bir senarist! yönetmenliğinide kendisinin yapmasını isterdim,o zaman çok daha güzel bir eser çıkacaktı ortaya,demet akbağ ve ipek tuzcuoğlu dışında cast kesinlikle çok yanlıştı,ayrıca böyle ciddi ve hassas bi konu daha detaylı işlenmeliydi,film sırrı süreyya demet akbağ ve ipek tuzcuoğlu tarafı ile 10/8 ama genel olarak 10/6
VcdSamimiyeti
VcdSamimiyeti

14 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Farklı bir deneme,iyi hikaye izleyin...
rebellion1977
rebellion1977

20 Kasım 2008 tarihinde eklendi
sonu dışında senaryo güzeldi,müziklerin kulanılış yeri,özellikle de ipek tuzcuoğlunun oğlunun eve gelişini gördüğü sahnedeki müziğin giriş anı çok etkiledi beni(böyle girişler nedense bana yılanların öcünde arif sağın insan olmaya geldimini hatırlatıyor)demet akbağ başta olmak üzere ipek tuzcuoğlu ve çocukların-başrol küçük kız hariç- oyunculuğu da çok güzeldi,özgü namal italyan yönünden çok Türk yön ağır basan biri izlenmi uyandırdı bende,(mesela bulmacadaki kelimeyi bulabilecek kadar Türkçesi var ama eksik gedik dendiğinde gedik ne diye soruyor)ama genel olarak onu da fena bulmadım...
final sahnesi öyle ani oldu ki eee bu kadar mı diye ekrana bakıp hala final sahnesi bekledim
ama müzikler kesinlikle şahaneydi,kıraç arabesk söylemeli:))
aa-tamer
aa-tamer

3 Kasım 2008 tarihinde eklendi
1- Filmin senaryosu fena değil ama çok yavaş ilerliyor.
2- Filmde birkaç konu işlenince insan hangisine odaklanacağını şaşırıp kalıyor.
3- Devrin atmosferi çok iyi sağlanamamış. Piyer Loti tepesinden İstanbul örüntüsünde 1981den sonra yapılmış binalar görünüyor.
4- Özgü Namal İtalyana benzemiş ama, daha çok türk gibi duruyor. 7 yıl gitmediği bir ülkeye bulmaca sorularına cevap verecek kadar alışkın olması biraz garip geldi.
5- Sarp Apaka aşk gömleği hiç yakışmamış. Ben rol yapıyorum diye bağırıyordu..
6- Filmin sonu daha iyi olabilirdi. Filmin genelinde bulunan lüzumsuz sahnelerin yerine, iyi bir finale kafa yorulsaydı çok daha iyi olabilirdi.
7- İşkence gören adamların ve karısının suçunun ne olduğunu pek anlayamadık. (Komünist olduklarını biliyoruz ama yine de daha belirginleştirilmeliydi.)
8- Yine de gerek senaryosu, gerek bazı oyunculuklarıyla (Özellikle Demet Akbağ) izlemeye değer bir yapım olarak karşımızda duruyor.
sonte-2
sonte-2

17 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
İisme yönelik eleştirileri çok saçma buluyorum. Eminim Goradan ve Recep İvedikten çok daha etik bir filmdir. Ayrıca bir filmi zilemeden sırf isim üzerinden yorum yapmak ne kadar doğru o da tartışılır. Tartışılacak bir diğer şeyse birilerinin izlemediği filmlere kafasına göre puan verip potansiyel izleyicileri yanıltabilmesi..
beckham997
beckham997

22 Ocak 2009 tarihinde eklendi
çok harika bir film, harika bir öykü, gayet iyi oyunculuklar( özellikle demet akbağ), ama müzikleri felaket, çok kötü, sahnelerle bağdaşmayan yer yer aşırı sesten kulaklığımı bile çıkarmıştım filmi izlerken...
esrayerda
esrayerda

6 Mart 2010 tarihinde eklendi
izlenebilir normal
sinema
1 ziyaretçi
5 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Daha önceki yorumlarım heralde ağır kaçtı ki yayınlanmadı. Belki bu da yayınlanmayacak ya :) Şunu söyleyeyim ki Demet Akbağa sırtını dayamış bir film. İpek Tuzcuoğlu da fena sayılmazdı ama diğer oyunculuklar rezalet. Özgü Namal a şaşırdım kaldım. Hangi filmin setinde zannediyordu acaba kendini, karıştırdı heralde. Sarp Apak ise hiç de "ÇGH" olamadı. Senaryo zayıf ve basit. vs. vs. Kötü kötü kötü...
eybes
eybes

2 Haziran 2008 tarihinde eklendi
filmin güzel tarafı müziğinin kıraç tarafından yapılması.demet akbağın performansı.abartmayalım.
servceli
servceli

16 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Ünlü Fransız romancısı Romain Garyin Onca Yoksulluk Varkenadlı kitabının bire bir olmasada ülkemiz ve yaşanılan zamana göre uyarlanmış hali olacak sanırım.