O... Çocukları
3,8

l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

15 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Müzikleriyle, oyunculuklarıyla ve senaryosu ile başarılı bir yerli dram...
e-ergener
e-ergener

6 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Son yıllarda izlediğim en iyi Türk filmlerinden biriydi. Kıraçın şarkı söyldiği an ise doruk noktasıydı kanımca. Özgü Namal da yine döktürmüş.
throughout
throughout

25 Kasım 2010 tarihinde eklendi
2 yıl önce sinemada izlediğim ve ipek tuzcuoğlunun final sahnesini hala unutamadığım film... ama ne yazık ki diğer karakterler açısından çok basit ve gerçeklikten uzak bir final söz konusu.. bu nedenle filmin etkisi azalıyor.. oyunculuklar çok başarılı.. keşke final daha gerçekçi olsaydı ve aceleye getirilmeseydi.. yine de kaliteli türk filmlerinden ve izlenmeye değer..
the-end-2
the-end-2

2 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
çok güzel di süperdi ne diyim işte izleyin....
ayy-y-y
ayy-y-y

27 Nisan 2010 tarihinde eklendi
10 10 10 tek kelime.oyunculuklar mukemmel hepside.konu çok farklı çok guzel.ya bayıldım ben ya.annenın yaptığı.kendını olume atdı ama once oğluna sarıldı kokladı öptu bıle bıle.ay süper.ya.hele kıraç soyledği şarkı tuylerım dıken dıken oldu.bu ne guzel yorum.bayıldım.her karesıne her yerıne.tek sonunda sarp ne oldu o kaldı birtek ona uzuldum.ama çocukların sonu superdi..özgu her zamankı gıbı harıkaydı.demet akbağ hele mutlaka ızleyın hepsi super oynamışlar .mutlaka ızlenmelı ve ders çıkarılmalı.ve gene erkek mılletı işte. ve sonuçları....
svcnblgmz-
svcnblgmz-

29 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
film guzel..fılmdekı dıyologlar guzel..oyunculuklar süper 10/9
abasakgurel
abasakgurel

9 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Güzel bir filmdi.Oyuncaların performansıda çok iyidir.İzleyin derim pişman olmazsınız.10/10
hulya-jr
hulya-jr

30 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Sahibi OLduğum Dizim Tutmuyor Dünyayı Gösteren Gözüm Görmüyor Ömrümün Baharı SoLmuş Gidiyor Canıma Kastım Var Yaşamam Artık...Neşesi OLmayan Ömrü NeyLeyim Rüzgarda SavruLan Yaprak Gibiyim BöyLesi Hayatı NasıL Seveyim Canıma Kastım Var Yaşamam Artık...Arayan DostLarım Beni BuLmasın Doğmasın Güneşim Sabah OLmasın Kuytu Bir Köşede Ömrüm SoLsun Canıma Kastım Var Yaşamam Artık...!!!ben türk filmlerine genelde gitmem ama ikinci kez bu akşam gittim oyuncular konu ve müzikler çok güzel beğenmeyenleri anlayamıyorum ayrıca sanırım dvd den izliyor çoğu kişi sinemadaki insan seslerinden ve çıkışta aldığım izlenimden beğenmemiş olanları düşünemiyorum.
Ugur Tazegül
Ugur Tazegül

1 Kasım 2011 tarihinde eklendi
10 zerinden 10 DRT DRTLK
Son yllarda izlediim en keyifli trk filmlerinden. Senaryo ok baarl, Hem elenceli hem dramatik harika bir senaryosu var filmin. Srr Sreyya nderi tebrik etmek gerekli. Ynetmen Murat Saraoluda bu gzel senaryodan gzel bir film karm.uan aklma gelen bir cmleyi paylamak istiyorum. " yi bir senaryo ile kt film ekilebilir ama kt bir senaryo ile iyi film ekimez "

Oyunculuklara gelince Demet Akban performansn harikayd. Karakteri inanlmaz oynam. Ayn ekilde pek Tuzcuoluda gayet baarlyd. zg Namal her zaman ki zg Namal olsa da yine de karaktere oturmu ve baarlyd. Ama Sarp Apak maalesef beendim. ok daha gzel oynanabilecek karakter iin zayf kalm. ok daha iyi olabilirdi ve olmalyd. ocuk oyuncular ise filme art bir keyif katm.Karakter isimleriyle Sakp, Ferdi, Hamit ok keyifli tipler izmiler ..Altan Erkekli ok az yer alyor ama yllarn tecrbesi ile gayet dozunda bir performans var.

Senaryo ierii ile ilgili ok fazla yorum yapmak istemiyorum.Ama afie ve isme aldanp ar dram, bunalm, olarak dnlmemeli. Ben srf byle dndm iin filme daha yeni izledim.

Sonu olarak Srr Sreyya nder baarl bir senaryoya imza atm.yi bir ynetmenin elinden iyi oyuncularla baarl bir i km. Trk Sinemas adna kesinlikle izlenmesi gerekli olduunu dnyorum..
mehmet53
mehmet53

6 Ocak 2011 tarihinde eklendi
çok çok güzel bir filmdi.müzikleri çok hoştu.doğru zamanlarda giriyordu müzikler diyaloglar muhteşemdi konu da süperdi.küçük hatalar vardı ama dikkate bile almadım 10 puan verdim
ersindurmus62
ersindurmus62

13 Aralık 2008 tarihinde eklendi
eğer final sahnesi daha etkileyici olsa süper bir film olacakmış ama yinede güzel bir film bi çok şeye değinmiş olması da güzeldi ama dediğim gibi keşke havaalinı sahnesi daha etkileyici olsaydı müthiş bir film olurdu
arif-alkan
arif-alkan

4 Kasım 2008 tarihinde eklendi
bence şuan da ki puanında çok daha iyi bir film... çocuklar arasındaki geçen diyalogların hatrına bile 8 verilebilir... demet akbağ ve çocuklar hatrına benden 9 :)
ugur-ozevin
ugur-ozevin

2 Şubat 2009 tarihinde eklendi
çok güzel bi film.arkadaşa katılıyorum türkiyede de güzel filmler yapılıyo
Özlem Mete Ünal
Özlem Mete Ünal

28 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
teknik açıdan belki mükemmel değil ama sırf ele aldığı konu ve derin yarası olan insanları anlatışı açısından izleyin izlettirin!bazen bize her ne kadar uzak olduğunu düşünsek de aslında yanıbaşımızda böyle hayatlar da varben izledikçe ve biz bunu öğrendikçe bi şekilde biz de onların acılarına bi nebze ortak oluyoruz gibi bi düşünceye kapılıyorum her böyle dramatik bi film izlediğimde...
MehmetB
MehmetB

25 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Film gayet güzeldi ama ara ara eksiklikler kendini hissettiriyor örneğin: filmin sonunda saffet e noldu insan merak ediyor bunun gibi bir çok şey; fakat film gayet güzel kesinlikle izlemenizi öneririm