Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine

serdan-arzu
serdan-arzu

26 Ekim 2008 tarihinde eklendi
ve ben de diyorum ki;
pekii arkadaşlar R.Şaşmaza yapılan eleştirilere hak veriyorum.aslında burada "Muro" karakteri diziye öylesine konup kısa bir süre sonra çıkartılacaktı.Ama ilerleyen zamanlarda bu karakter halk tarafından öyle çok sevildiki (çünkü,jiplerin içinde külhanbeylik yapan,korku salan,istediğin kafasına sıkan ve sonunda "ben halkımı seviyorum,vatanımı seviyorum" diyen dümenci halkçılık yapan yalan karakterlerden sonra),insanlar elinde hiçbirşeyi olmayan ve bu hiçlikte yine de insanlarım diyen bu kişiyi kendilerinden biri olarak gördüler.kendileri de onun yerinde,nasıl mı?
tv de görülen haberlerden sonra herkes "ulan ben olsam...." diye iç geçiştirirsiniz.ama birşey yapamazsınız.ama bu karakter öyle bir oynanıyorki,sanki aynı zamanda iş arkadaşınız veya karşı komşunuzmuş gibi bir insan.bu yüzden çok tutuldu...
7jiyan
7jiyan

3 Aralık 2008 tarihinde eklendi
merhaba dün galada izledim,
hoş olmuş ama çoğu detaylar atlanmış çok daha güzel olabilirdi mesela muro karakterini sevdiren repliklerin çoğu filmde yok muro nun zılgıt çekmesi çetonun annesini taklit etmesi
bunlara hiç yer verilmemiş, ama bu haliylede epey güldürdü bizi...
tsilahlikuvvet
tsilahlikuvvet

5 Aralık 2008 tarihinde eklendi
mükemmel olmuş. özellikle muronun çeto için söylediği stajjer devrimci bölümü harikaydı. pana film komedi filminde de oldukça başarılı olduğunu gösterdi kendilerini tebrik ediyorum ve zübery şaşmaz da ayrıca başarılarının devamını diliyorum
isa-guven
isa-guven

7 Aralık 2008 tarihinde eklendi
film güzel ama fragmanda gösterilen bölümleri göremedik.güzeldi ama umduğum kadar iyi değildi
yavuzsolmz
yavuzsolmz

8 Aralık 2008 tarihinde eklendi
mrb hiç beyenmedım bırde fılmın plaj a gıden yoldakı bölüm neden yoktu reklamlarda izledıklerım den başka bışı bılamadım fılmde hıç yakışmadı sıze sadece hasılat yapmak için yapılan bır fılm verdıyım paraya ve zamanıma yazık oldu
tegado
tegado

9 Aralık 2008 tarihinde eklendi
vizyona girmeden muro tanıtım fragmanlarına daha çok gülmüştüm (şile ve antika)espirileri yoktu filmde,muzo karakterini oynayan ve başkomiser rolündeki oyuncular tanınmamış kişiler olabilirdi ve daha muroya yakışan bir film olurdu yinede oyunculara ve pana filme teşekkürler.
piyade1903
piyade1903

9 Aralık 2008 tarihinde eklendi
ben ilk 15 dakikasını beğenmedim daha sonra güzeldi ama sonu saçma oldu
lazoglu1992
lazoglu1992

10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bence cok guzel bir çalısmaydı benım gıttım salonda herkez guldu gııdn değer verdınız paraya değişik bir fılm izllemeye değer
kostok05
kostok05

11 Aralık 2008 tarihinde eklendi
ya tek hareketimle 10 milyon gelir diyodu dizide baktım çok iddalı gittim filime parama acıyorum espirilerin tamamı fragmanlarda verilmişti onun dışında da espiri yoktu zaten.
konuda yok senaryo boş sırf filim yapmak için yapmışlar
andi-ridik
andi-ridik

11 Aralık 2008 tarihinde eklendi
herseye yazıcak bı yorumunuz var bnce super olmus ve harıkaydı yanı sonucta muro ya yaptıgı her haraket soledıgı her soz mukemmel
gulnurnalbant
gulnurnalbant

11 Aralık 2008 tarihinde eklendi
berbat.. berbat.. berbat.. vakit ve para kaybı
project42
project42

12 Aralık 2008 tarihinde eklendi
süper film bence beklediğimden fazlası vardı sadece şu fragmandaki dağa çıkılacağında tatil kıyafetli sahneyi göremedim galiba çıkarmışlar kesinlikle izlemelelisiniz
beyzagulsahin
beyzagulsahin

12 Aralık 2008 tarihinde eklendi
çok çok güzel zaten kurtlar vadisinin yapımcılarından da kötü bişi beklenmez
curcus
curcus

14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
çok kötü emeğe saygı vardır ama hiç hoş değildi verilmek istenen nedir anlaşılmıyor bile inanılmaz sıkıldım ve gittiğime pişman oldum ve bugüne kadar hiçbir film için kötü yönde bir eleştiri yazmamıştım ne olursa oılsun gidip karar versin insanlar diye ama kesinlikle gitmeyin arkadaşlar gerçekten kötü...
selda-yavuzer
selda-yavuzer

16 Aralık 2008 tarihinde eklendi
arkadaslar sakın gitmeyin diyorum hiç güzel değildi fıratmanlarındaki baz görüntüler yoktu ben onları beklerken filim bitti hiç gülemedin paranıza yazık birde 6 kişi gittit verdim paraya gercekten ilk defa bukadar acıdım