Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine eleştirileri - Sayfa 3
Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine
2,3
daybyday8181
18 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Filmdeki sayın başrol oyuncunun ağzından devrim ve kapitalizm terimleri okadar çok çıkıyor ki bayılcam imdat dedim ... ama gel gelelim bunun için uğraş dahi vermedikleri saçma sapan 1.5 saatlik bir zaman..
Öncelikle birkaç şeye açıklık getirelim. Bu film kesinlikle bir gişe filmi.Yani tek amaç insanları güldürüp(!)stres attırıp(!)eve göndermek.Yani bir sanat filmi beklemeyin.Sanat filmi isteyen gitsin Yumurtayı izlesin. Bu film yapılırken küfür kullanılmak istemiş, küfür kullanılmış.Tamam küfüre evet demiyorum ama zaten filme gitmeden önce küfür olacağını bilmeniz veyahutta düşünmeniz gerekirdi. Şimdi Değerlendirme yapalım. Bunları okuyun ve anlayarak filme gidin.Ama bunları göze alarak bile kötü bir film.A.R.O.G. ile kıyaslamayı da anlayamıyorum.Sizin bu filmi kıyaslayabileceğiniz tek film Desteredir ve 2 film kıyaslandığında Destere daha iyidir.Ve eğer bu film bu puanı alıyorsa Desterenin 8, A.R.O.G.un ise 8.5 puan alması gerekmektedir.Eğer Destere o puanı alıyorsa o halde bu filmde o puanı almalıdır. Benim filme puanım 2 o da emek yüzünden ki filme emek verilmediği de belli.50 bin YTL harcandıysa neyim.Gitmeyin, A.R.O.G.u izleyin, veya Animasyon falan demeyin, Madagaskarı izleyin.En azından ona emek harcandığı belli.
NOT:Bu filmin Recep İvedikten iyi olduğu aşikar.Çünkü Recep İvedik beterdi.
Sinemada değilde pazar akşamı evimde patlattığım mısırla beraber izlemeyi tercih ederdim. beklentilerime yanıt bulamadığım , izleyecilerinde abarttığını düşündüğüm sıradan bir film olmuş bana göre.. sanat adına hiçbirşey bulamadım...konu oldukça basitti ,keşke bir televizyon efsanesi olarak kalsaydı muro..
Arkadaşlar, gerçekten çok komik ve neşeli bir film :D... Mutlaka gidin derim ben ... Kaliteli yazılmış,çok eğlenceli sahneleri olan bir film...Muro süper :D...Kurtlar Vadisi Irakta şehrimde ik bileti ben almıştım,burda da ona yakın birşey oldu... ;) Kv-FaN... ;)Mutlaka gidin :) SaygıLaR...
bu film bu puanı kesinlikle haketmiyor. çok gereksiz bir film. ve hiç bir sahnesine gülemedim. fragmandaqi esprilerden baska espri yok. hiç tavsiye etmiyorum
Son derece mono kalmış,konu bütünlüğü olmayan ve senaryo zenginliğinden yoksun bir film,tamamen muro gibi ne idüğü belli olmayan sözde devrimci gibi kutsal bir görevle kendini mükellefllendirmiş kişi ciddiyetsizliğiyle ve gerçek olmayacak gereksiz repliklerle gösteriyor kendini bize.gitmeyin derim değmez.bir iki sahnesine sadece gülümsersiniz.
Öncelikle Cinegro.com sinema kulübünün kurucusu olarak, sinemanın içinde birisi olduğumu belirteyim.Paranıza yazık diyen arkadaşlara inanın. Eğlencelik bile değil. Sadece Kurtlar Vadisinin izleyici kitlesinin sinemada cebini boşaltmak için yapılmış ve Show TVnin her projesinde yaptığı gibi aşırı pohpohlanmış bir film. Seyirciye hakaret niteliğinde bence. Gerçekten sanatsal değeri olup da gişede hiç iş yapmayan (Reklam eksikliğinden) filmlere yazık. Parayı bunlar götürüyor.