Bir dizi filmde popüler bir karakterden esinlenerek çekilen bu film biraz ticari amaçlı da olsa güzel olmuş, Muro karakteri için eğlenceli bir senaryo hazırlanmış olmuşda, hem eğlenceli hemde komik olmuş. Genelde kıyaslama yapılıyor bende yapmadan edemeyeceğim adına kanıp Cem Yılmazın filmine gittim hemde ilk önce o na gittim ancak tam bir hayal kırıklığı oldu. Muro basit bir film ama eğlenceli Arog ise onlarca kalite oyuncunun oynadığı çok sıradan bir filmden öteye geçememiş. Yazık olmuş emeklere !
beş dakikada yazılmış gibi bir öyküye sahip olan , film boyunca akıcılık ve en azından karakter komedisi beklerken bitiveren bir film . tabi ki herkesin zevk ve tercihleri ayrıdır ancak bu film olmamış demek zor değil . bir dizideki karakter üzerinden para kazanmaktan başka bir şey değil bu .
Arkadaşlar yorumlarınız okuyarak az kala izlemiycektim filmi ama son anda meraktan netten indirip izledim yani biraz abartılı bir şekilde kötüleme var yorumlarda Bence gayet güzeldi Hele filmin başındaki o Rus mzüiği müthişti ve Ve otogardaki O müziğe hasta oldum :) İzleyin bence Güzel filmdi
Rezil bir film olmasını kurtaran unsur işi bilen bir kadro tarafından yapılmasıydı. Ama onlar filmi en fazla rezillikten kurtarmışlar o kadar güzellik namına birşey katamamışlar.
cok harıka bir film degil ama yinede kesinlikle arog dan cook daha ii arog sacma sapan ve hıc bı komıklıgı olmayan bı fılmdı cem yılmaz tek basına sov yapmaya calısmıs ve bunu elını yuzune bulastırmıs muro 7/10...
Yok böyle bir film.Entellektüel düzeyi çok düşük en ufak sanat değeri taşımayan tek bir cümle üzerine yapılmış boş bir film.Bu kadar kötü film yapmakata acayip olsa gerek istesen yapamazsın bu kadar kötü film hayret kanım dondu değil 10 ytl 3 ytl bile fazla bu filme paranıza yazık benden söylemesi saygılar.
sevgili @ugur74_txm seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı düşünceleri paylaşmaktayız, insanlar bir şekilde eğlenebilme kalitesini en düşük seviyeye çekmekte,, bizim insanımızı güldürebilmek basitleştirilerek olmamalı,, aslında ortada büyük bir hakaret var fakat körleşmiş olduğumuzdan bunu farkedememekte üstüne üstlük 'hay hay' demekteyiz,,kıyaslatmayan arkadaşlara sesleniyorum!;neden benim ülkemde yapılan filmler zeka gerektirmeyen türden? sonuçta beyaz perdeye yansımıyor mu? adına film demiyor muyuz? siz 'kıyasladığınız filmlere bak' diyorsunuz ya, işte ben onu şöyle anlıyorum; 'onlar(kıyaslananlar) gerçekten film gibi filmler, bizimkiler de film mi be'yani işin gerçeği recep ivedik vb. gibi trajikomik! yapımlar sürekli olarak bizlere sunulacak!? fakat tarihimizdeki destansı savaşlarımız beyaz perdeye uyarlanmayacak(uyarlansa da ciddiyetsiz olacağına eminim) çünkü şerbeti nabzımıza göre sunmaktalar..