Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine
2,3

ercan-akbay
ercan-akbay

20 Mart 2009 tarihinde eklendi
Süper kötü bir film...iğrenç ötesi...sinemacılar dikkat ! koltuklarınız kızgın devriciler tarafından kesilebilinir...
delukanli
delukanli

7 Mart 2009 tarihinde eklendi
film eksikti fragmandaki bazı sahneler bile yoktu ne başı ne sonu belliydi filmdeki muroyla dizideki muro bile birbirinden farklıydı ve hiç komik değildi.televizyon kanalları için yapılan filmlerden bile kötüydü
oguzkaan-boga
oguzkaan-boga

12 Kasım 2008 tarihinde eklendi
ugur74_txm biraz geç oldu ama cevap veriyim...Anlatmak istediğini şimdi anladım kusura bakma, ayrıca dediğine katılıyorum...En iyi Türk komedisi G.O.R.Adır tabi ki de...
fbteam07
fbteam07

30 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Film bekleneni veremedi çünkü insanlar filmde kahkalarla ayrılmayı bekiliyorlardı. Bu film ticari amaç uğruna yapılmaktan öteye gidememiştir bana göre. Kurtlar Vadisi dizisini ilk günden bugüne izlerim.Son iki sezondur başkalaşım içine girdikleri ve diziyi ele geçiren şaşmaz kardeşlerin diziyi nasıl çıkar amaçları kullandıklarınada filmde görüyoruz. Türk sineması bana göre bu dönemde mahsun kırmızıgül yapımı bir filmi arıyor...
ultraslan1905antifener
ultraslan1905antifener

20 Aralık 2008 tarihinde eklendi
son derece sıradandı diyebilirim
dejbeng
dejbeng

4 Haziran 2009 tarihinde eklendi
az sonra vadi bitince bakalım bu filmi izlicem.sabursızlıkala bekliyorum
deanwinchester-2
deanwinchester-2

23 Ocak 2009 tarihinde eklendi
kurtlar vadisi fanatiği olarak muroya gittim ama kurtlar vadisinde ki murodan eser yoktu. takıldılar 2 rus hatunun peşlerine film boyunca dolaşıp durdular sonra :):)
arkan61
arkan61

8 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Öcelikle filmi eslestirenlere bir kac lafim var, lütfen kurtlar vadisi önyargilarinizdan kurtulun, bu seyirciyide etkiliyebiliyor. Kurtlar vadisinden bagimsiz elestiri maleseef yok , olmasi gerekendi bu asil cünkü bu film kurtlar vadisi dizisinden tamamen bagimsiz bir Sinema Filmi !

tek bir bagimlilgi var oda dizide cok sevilen bir karakter olmasi. ticari kaygilarla yapilmis film, olabilirde olmayabilirde orasi benim hic mi hic alakadar etmez, sonucta Sinema Parayla yapilan bir sey onun ticari kaygilarla yapilmasi kadar dogal bir sey olamaz... bence bunun ve bu gibi elestirilerin arkasinda kurtlar vadisine saldiri var.

simdi ben iki yorum yapacagim.

Kurtlar vadisi dizini izliyen ve muroyu diziden taniyan biri olarak :

kurtlar vadisini izleyipte muroyu sevmeyen yoktur galiba, ve ben muro filminden beklentim iki kat artiyor diziyi izledigimden. dizideki muro
ve sinema daki muro olarak ayirmak istiyorum. öncelikle diziden farkli bir muro yoktu sinemada .Sinemadaki muronun Replikler dizide olmadigi kadar tat vericiydi. bu beni sevindirdi cünkü muro dizide replikleriyle sevildi.
Cok keyfli bir film, bakin cok komik demiyorum cok keyfli diyorum. cünkü gercektende cok keyfli bir film yüzümdeki gülümseme hic gitmedi, bu benim icin komedidende daha güzel bir durum. mizahi yönü cok güclü yazarlarin,bunu pana filmin bütün dizilerinde görmek mümkün (Esref saati,Fesupanaalah,Ekmek teknesi hatta kurtlar vadisininde mizahi yönü var ve sonucta muro kurtlar vadasinin yaratmis oldugu bir karakter)

bir devrimcinin kapitalist bir dünyada nasil kömik bir duruma düstügünü gösteren keyfli bir anlatimi var filinde , sonucta kapitalist bir dünyada yasiyoruz Degilmi? Zor bir yasam tarzi bu devrimci icin, birde kapitalist burjuva özentisi bir arkadasiniz varsa :) (Ceto)

misal kurtlar vadisini izlemeyen ve muroyu önceden tanimayan biri olarak:

ben kurtlar vadisini izlemeyen biri olsaydim yine keyfli bir film olurdu süpesiz benim icin, cünkü illede diziyi izlemek gerekmiyor dedim ya diziden bagimsiz bir sinema filmi, ha izleyen tanidigi icin biraz daha avantajli ama hangi sinema filminin karakterlerini önceden taniyoruzki, devam filmi haric?
bence normal sinema filmi olarakta gidilmesi ve görülmesi gereken bir film.

bayramda keyfli bi iki saat gecirmek istiyorsaniz tavsiyem gidin,garanti veremem taabi size, arkadasim muroyu seviyor diziden ama filmi begenmemis, begenmeyende olacak taabi ama lütfen bilindik kurtlar vadisi önyargilariyla filmi degerlendirmeyelim.

iyi bayramlar
sevketkop
sevketkop

31 Mart 2009 tarihinde eklendi
10/6
sivzar
sivzar

11 Mart 2009 tarihinde eklendi
Boş bir film.Kurtlar Vadisi dizisinde bir yan karakter olan Muro,tamamıyla yapımcıların ticari kaygı güderek sinemaya aktardıkları bir karakter olmuş.Öyle ki filmin senaryosu da tamamen bu ticari kaygıyla hazırlanmış.Muro bildiğimiz Muro,ağzında artık herkesin bildiği birkaç laftan başka birşey yok.Yanında yardımcısı ile yaşadıkları komik maceralar ve muhtemelen genelde erkek izleyiciye hitap edeceklerini bildikleri için birkaç güzel vücutlu rus kızı...Başka da birşey yok.Bence tv filmi olarak yeterliymiş.10/3
serkanyildiz86
serkanyildiz86

14 Mart 2009 tarihinde eklendi
Sırf muro var diye izledim.Beklediğim gibi değildi.Hatta çok kötüydü ne diyim.
10 üzerinden 5...
fudomikuta
fudomikuta

10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
film çok mükemmel değil kötü de değil.süper bir film beklentisiyle izlerseniz yanılırsınız ama arog dan kat kat güzel.izlenebilcek bir film.
afhmer
afhmer

9 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Film boyunca en fazla tebessüm ettim diyebilirim. Hiç bir sahnede, kahkaha atmayı da bırakın, ağzımı açıp gülme sesi bile çıkartamadım. Eğer 'hadi, gülelim, eğlenelim.' niyetiyle gidiyorsanız sakın gitmeyin. Filmin güldürecek yanı yok. Sıkıcı ve basit bir film olmuş. Bu kadarını beklemezdim. 5/10
james72
james72

17 Aralık 2008 tarihinde eklendi
:) hiç komik değil diyenlere gülüyorum.. haftasonunda tam tamına 7 film seyrettim sinema salonundan çıkmadım.muro seyrettiğim son filmdi ve şu anda sinemalardaki ıssız adam filminden sonraki en başarılı film diyebilirim.. bence aroga gitmeyin muroya gidin daha çok güleceğiniz ve eğleneceğiniz garanti arkadaşlar..
mericgezici
mericgezici

27 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bence gayet güzel tipik bir muro izledim ben filmde .kurtlar vadisinde neyse filmde de onu oynamş daha başka biişi de bekleymezidk zten.bence iyiydi.10/7