Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine
2,3

sinofb
sinofb

14 Kasım 2008 tarihinde eklendi
kurtlar vadisinde izlediğimiz perfomnasına bakılırsa güzel bi film olacağına benziyor izlemeye değer
anubis1313
anubis1313

7 Aralık 2008 tarihinde eklendi
para kazanma amaçlı fragmanını izlediğimizde filmi zaten izlemiş gibi olabileceğimiz film bile diyemediğim saçma sapan bişi işte...sadece bu filmmi arog da bundan beter...Issız Adam ı tek geçerim...
grandvip
grandvip

15 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Belki aynı yorumu A.R.O.G içinde görebilirsiniz. Aynı şekilde bu filme de güzel hareket diyorum, ama çok güzel hareket diyebileceğim bir film değil. Ama tercih edersem A.R.O.G yerine Muronun filmini tercih ederim..Şunu da eklemek istiyorum, renkler ve zevkler tartışılmaz ama, inanın çok aşırı film izleyen birisi olduğum için kolay kolay beğeneceğim tarzda film zor çıkıyor..
garyhabson
garyhabson

7 Aralık 2008 tarihinde eklendi
ben filmi beğendim.oldukça eğlenceli bir film.insana güzel vakit geçirtiyor.yalnız fragmanlarda olup da filmde olmayan bazı sahneler vardı ona bi anlam veremedim.
seanpsulzll
seanpsulzll

8 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bu kadar iğrenç bir film görülmedi!
espiriler seviyesizdi!
benim girdiğim salonda kimse gülmedi!
amaçsız terbiyesiz bir film olmuş!
rus ve ukraynalı vatandaşları aşalamış.resmen ırkıçılık yapmışlar!
10/1
batuhan-demirkaplan07
batuhan-demirkaplan07

26 Mart 2009 tarihinde eklendi
abi bu filmin orjinal dvdsi çıktı halaa vizyonda:D
saergul-61
saergul-61

7 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Konu olarak bence eksik anlatılmış yer yer makaslanmış oyunculuk açısından ise çok düşük performanslı bir filmdi.Tipik bir devam filmi olacak,açık kapılar bırakarak ilerlemiş bir filmdi.Ancak yinede keyif aldığım bir film oldu.Keşke oyunculuk daha iyi olsaydı da espirileri daha iyi verebilselerdi.
yorumcu77
yorumcu77

6 Aralık 2008 tarihinde eklendi
1 gün arayla iki filmide izledim. eğer 2 filminde amacı insanı güldürmek ise inanın bu film arog dan 2 gömlek daha üstün.
massa130
massa130

14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Muro normal güzel bir film Arog 10 basar en azından arog kadar saçam değil ve güldürüyo insanı
pirates-carabbien
pirates-carabbien

5 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bence sadece belli bir kesime hitap eden basit bol argolu düşük seviyeli bir yapım... ...
tufanakar
tufanakar

5 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Sonunu böyle bitirmişlerya Destere filminden farkları kalmamış. Destere bile daha çok güldürmüştü.
ftharc91
ftharc91

10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle mükemmel kim nederse desin Arog Dan daha iyi bir filim mutlaka izlemeye değer bir filim ben de bir oyuncuyum ve Arog ada Muro ya da gittim muro süper fragmanı yanında haltetmiş hiç espiri koymamışlar =))) İzleyin kesinlikle !!!
ondurcelik
ondurcelik

14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
inanılmaz guzel eglenceli surukleyici bir film yapmıslar emeklerine saglık turk sinemasıyla gurur duyuyorum eskiden yılda uc film girerdi gosterime onlarada gidilmezdi gidilcek gibi degildi simdi baksanıza insanlar yabancı filmleri degil turk filmlerini bekliyorlar ornegin arog nezamandır bekleniyor muro aynı sekilde keza recep ivedik 2 de oyle hepsi super ( muro 109 arog 107 )
mustafa035
mustafa035

10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
80li yıllarda çekilen o zuhal olcay vs..kadrosu olan filmleri düşünüyorumda:))onların yanında oskarlıktı resmen..abi süper filmdi,derinlemesine düşünmeye gerek yok.Komikti, eğlenceliydi hepsi bu:)
burakarinci
burakarinci

14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Mustafa Üstündağ süpeeerrr oynamış.muro çok komikti espriler süperdi çeto ve yıldırım harikaydı.bu arada Şefik Onatoğlu nu tebrik ederim o da harikaydı