Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine eleştirileri
2,3
Engin Yüksel
1.470 değerlendirmeler
29 Temmuz 2012 tarihinde eklendi
bir televizyon dizisindeki karakter üzerinden sinema filmi çekilirse ancak bu kadar yapılabilir. arasıra güldüren espriler olsa da 5 puandan fazlasını haketmeyen bir yapıt
Muro kurtlar vadisinde gayet güzel espriler yaparak güldürebiliyor ve böylece filmi izlerken ara sıra üzerimizdeki gerginliği alabiliyordu.ancak sadece sinemaya çıkınca biraz abartılı olmuş yani ölçüsü kaçmış.bence kurtlar vadisinde daha güzeldi muro.sineması ciddiyetsiz olmuş.10/5
tv de denk gelip izleyenlerdenim. ne senaryo ne espriler hiç düşünülmemiş.dizideki kısımlarının 1,5 saatlik hali.ama sinemada pek olmamış. güzel hatunlar koyup, esprileri ...... derken? diye bitirmekle sinema olmuyor maalesef.4,5/10
bu filmin senaristleri ancak dizi senaryosu yazabilir sinema onlara biraz ağır gelir...beni hayal kırıklığıan uğratıyorlar madem kendinizde bütyük bi cevher hissediyosunuz baba bir film yapında alkışlayalım...herkesin bildiğini değil herkesin göremediğini anlatın...muro yuda bırakın camda kalsın beyaz perde ağır gelir...
kurtlar vadisi aralarında o kadar çok fragmanını verdilerki filmi izlemeye artık gerek bile duymuyorum fragman 1 tane olsa tamam filmin her karesini fragman yapmışlar. başından sonuna izlemiş gibi oluyosun fragmanların hepsini izleyince.
biri gider yaptığı skeçteki karakteri alır ondan film yapar bilmem kaç milyon kişi tarafından izlenir hatta şimdi 2.sini de çekmeye başlar,başka biri gider dizideki karakteri alır film yapar eminim bu da baya izlenir.şaşıyorum kendimize her alanda olduğu gibi sinemada da çok değişik bi toplum olmaya başladık
Sinemada değilde pazar akşamı evimde patlattığım mısırla beraber izlemeyi tercih ederdim. beklentilerime yanıt bulamadığım , izleyecilerinde abarttığını düşündüğüm sıradan bir film olmuş bana göre.. sanat adına hiçbirşey bulamadım...konu oldukça basitti ,keşke bir televizyon efsanesi olarak kalsaydı muro..
Son derece mono kalmış,konu bütünlüğü olmayan ve senaryo zenginliğinden yoksun bir film,tamamen muro gibi ne idüğü belli olmayan sözde devrimci gibi kutsal bir görevle kendini mükellefllendirmiş kişi ciddiyetsizliğiyle ve gerçek olmayacak gereksiz repliklerle gösteriyor kendini bize.gitmeyin derim değmez.bir iki sahnesine sadece gülümsersiniz.
Rezil bir film olmasını kurtaran unsur işi bilen bir kadro tarafından yapılmasıydı. Ama onlar filmi en fazla rezillikten kurtarmışlar o kadar güzellik namına birşey katamamışlar.
Yok böyle bir film.Entellektüel düzeyi çok düşük en ufak sanat değeri taşımayan tek bir cümle üzerine yapılmış boş bir film.Bu kadar kötü film yapmakata acayip olsa gerek istesen yapamazsın bu kadar kötü film hayret kanım dondu değil 10 ytl 3 ytl bile fazla bu filme paranıza yazık benden söylemesi saygılar.