be-gumm
26 Aralık 2005 tarihinde eklendi
Zamanına göre süper bir korku filmi kimisi komedi desede ki onlar korku filminde anlamayan insanlar bence bu filim bir korku şaheseri ilki çok iyi ikincisinin çok iyi olduğunu söyleyemem ama.
bu filmi sam raimi nin küçük bir bütçeyle çektiğini biliyormusunuz arkadaşlar ve hala kült korku filmlerinin arasında gösteriliyorsa demek ki iyi bir film
Tam bir klasik.Bu filmin üstünede bir daha gelmemiştir.O yılların en iyisiydi ve şimdide bu şekilde kanlı ve korku atmosferi bukadar çok olan bir film bile yok.
bu arada film o dönem kötü ruh ismi ile gösterime girmişti ve birçok ülkede psikolojik tahribatı nedeniyle gösterimden kaldırılmış hatta yasaklanmıştı. Bunu da hatırlatayım 1982den bahsediyoruz ne de olsa kriterinizi o döneme göre yaparsanız neden bir klasik anlarsınız
cok az komedi filminde bu kadar gülmüşümdür. yani izlemeyen varsa mutlaka izlesin, hele agaclarin hanfendiyi taciz ettigi sahne :)))).. hey allahim olmaz boyle bi seytan, ayiptir yahu
yaw dikkat ediyorumda hep günümüzde yapılan korku filmleriyle kıyaslayıp bu filme kötü diyor bazı arkadaşlar...bu çok saçma çünkü bugünkü amerikan ordusuyla 1300 lü yıllardaki william wallace ile köylülerden oluşan ordunun karşılaştırılmasına benziyor...lütfen yoprumlarınızı yaparken filmin yapım tarihine bir göz atın bakalım kaç yazıyor...1982 (yazıyla:BinDokuzYüzsekseniki) bence o günün şartlarında yapılmış mükemmel bir film. bir klasik...
Arkadaşlar Sizi Bilmem, Ama Ben Bu Filmi Altı Yedi Kez İzlememe Rağmen Henüz Tam Anlamı İle İzleye Bilmiş Değilim; Yalnız Başıma Hiç.... Film İzleme Konusunda Korku Filmleri Fafurim Olmasına Rağmen Bir Türlü Bu Filmi Tam Anlamıyla İzleye Medim... Tek Kelimeyle Gelmiş Geçmiş Tüm Korku Filmlerin Arasında En Korkunç Olanı Bu. Eğer Bu DEHŞETİN GÖZLERİ Filmi Bununla Aynı İse Hiç Kaçırmadan Sinemada İzleyeceğim....
Ben bu filmi 9 yaşındayken izlemiştim ve gerçekten çok korkmuştum. Bütün arkadaşlarıma filmi tavsiye ettim onlarda çok beğendi. Neredeyse hergün o filmi izliyordum. Bugünlerde bile arasıra izliyorum. En sonunda babam kaseti kırdı :D
Ama gerçekten izlenilmeye değer bir film...
Sadece makyaj ve türkçe dublajı kötü olmuş o kadar.
korku sinemasında bie çıgır açtı..ilk seyrettiğimde 9 yaşındaydım ve uzun zaman kendime gelememiştim..benim için ayrı bir önemi vardır bu filmin..ve bunun gibi başka bir film çekilemedi maalesef..